JZ3968 發表於 2006-6-25 11:36

有無一d可以俾人入schedule的網站?

我d朋友工作時間個個唔同, 平時想約埋出黎玩都好難,
我就想睇下有無一d網站, 可以同時俾幾個人輸入晒佢自己o既schedule,
從而就可以輕易找到哪一個是大家都得閒的日子?

kei_hk 發表於 2006-6-25 12:36

原帖由 JZ3968 於 2006-6-25 11:36 發表
我就想睇下有無一d網站, 可以同時俾幾個人輸入晒佢自己o既schedule,

其實hotmail己有此功能

kp3011 發表於 2006-6-25 13:08

原帖由 JZ3968 於 2006-6-25 11:36 發表
Microsoft Outlook 有 此 功 能 . :)

benchan120 發表於 2006-6-25 20:51

YAHOO 入面都有個咁o既功能..叫做 記事簿

JZ3968 發表於 2006-6-25 23:01

但係呢d都要人地本身有account先得, 我就想睇下有無一d唔駛咁...

kei_hk 發表於 2006-6-25 23:29

原帖由 JZ3968 於 2006-6-25 23:01 發表
但係呢d都要人地本身有account先得, 我就想睇下有無一d唔駛咁...

你去hotmail 開一個a/c﹐係公用的﹐個login id & password 大家都知便可以。

可以在hotmail 入面係setting﹐把個schedule 公開﹐任何人都可以行用一個網址﹐便可以check到你的schedule。同時﹐可以設定其他人可以edit你的schedule的。(記得好似係可以﹐唔肯定)

頁: [1]
查看完整版本: 有無一d可以俾人入schedule的網站?