hj2127 發表於 2006-7-28 15:00

我玩3d game時~畫面成日好花~~~高手請幫

我玩3d game時~畫面成日好花~~~點算???

我用 Geforce4 MX440 , 最近update左driver

之前玩BVE好靚...宜家閃下閃下....好似無3D玩咁...

另一情況..MM2選車時好ugly...極似無3D...但入到game又好靚

謝謝解答

kp3011 發表於 2006-7-28 16:40

原帖由 hj2127 於 2006-7-28 15:00 發表

我用 Geforce4 MX440 , 最近update左driver

之前玩BVE好靚...宜家閃下閃下....好似無3D玩咁...

另一情況..MM2選車時好ugly...極似無3D...但入到game又好靚

謝 ...
關 於 MM2 的 情 況 是 正 常 的 .

3av188 發表於 2006-7-28 22:20

原帖由 hj2127 於 2006-7-28 15:00 發表

謝 ...

http://www.nvidia.com/
下載多一次最新既驅動程式,再去更新Directx去9.0C試試

~誰@359~ 發表於 2006-7-29 12:49

原帖由 3av188 於 2006-7-28 22:20 發表

http://www.nvidia.com/
下載多一次最新既驅動程式,再去更新Directx去9.0C試試
佢張卡sup唔support 9.0c呀…:o

hj2127 發表於 2006-7-30 21:17

原帖由 ~誰@359~ 於 2006-7-29 12:49 發表

點樣睇呀?

thx

ATE24 發表於 2006-7-31 02:37

原帖由 ~誰@359~ 於 2006-7-29 12:49 發表

裝 DX9.0C 同張卡支唔支援 DX9.0C 係兩回事o黎o架。;P
頁: [1]
查看完整版本: 我玩3d game時~畫面成日好花~~~高手請幫