GR614 發表於 2006-8-16 18:31

去西貢的兩個問題

1.由屏麗徑搭38/42C去鑽石山轉92要幾耐?
十點半前要入到去,最好列38要幾耐同埋92要幾耐

2.時間既問題,九點鬆d有無38/42C熱狗搭?
最好可以列哂所有攝車,蛇車開出既時間,方便我就時間

如有貼錯版,敬請指正,謝謝

chrisappear 發表於 2006-8-16 19:35

原帖由 GR614 於 2006-8-16 18:31 發表
1.由屏麗徑搭38/42C去鑽石山轉92要幾耐?
十點半前要入到去,最好列38要幾耐同埋92要幾耐

2.時間既問題,九點鬆d有無38/42C熱狗搭?
最好可以列哂所有攝車,蛇車開出既時間,方便我就時間

如有貼錯版, 敬請指正,謝謝
唔計等車時間,38/42C車程約30分鐘,92則約40-45分鐘.
至於42C熱狗時間,B2板有相關資訊.

http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/viewthread.php?tid=128285&extra=page%3D1

Ketsu 發表於 2006-8-16 20:48

42c去藍田方向
係經新蒲崗喎
都唔經鑽石山
不過你可以響彩虹搭到92既

GR614 發表於 2006-8-16 22:24

原帖由 Ketsu 於 2006-8-16 20:48 發表
42c去藍田方向
係經新蒲崗喎
都唔經鑽石山
不過你可以響彩虹搭到92既
懶得濟...:P
所以.....

anyway,多謝指正:victory:

GR614 發表於 2006-8-16 22:27

原帖由 chrisappear 於 2006-8-16 19:35 發表

唔計等車時間,38/42C車程約30分鐘,92則約40-45分鐘.
至於42C熱狗時間,B2板有相關資訊.

http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/viewthread.php?tid=128285&extra=page%3D1
多謝你的資料

想問度OT問問開9:05既42C熱狗去屏麗徑要幾耐?

chrisappear 發表於 2006-8-17 08:49

原帖由 GR614 於 2006-8-16 22:27 發表
多謝你的資料

想問度OT問問開9:05既42C熱狗去屏麗徑要幾耐?
需時約20分鐘.
但樓主要十點半前到達...搭那班42C熱狗,我擔心不夠時間.
頁: [1]
查看完整版本: 去西貢的兩個問題