頭文字TRIDENT 發表於 2006-9-1 21:02

請問F.4 如果想自修商業的話,去邊間補習社係報常規課程係好D架?

小弟依家係商科班讀,但我在我依家個班商科班卻揀不到商業科讀,只係得經濟+會計+地理.......所以小弟現在想自修商業科............
請問有邊間補習社係報常規課程係好D架?
我想借我今年 F.4 的空餘時間去讀.............
THX~

Ken_Dy 發表於 2006-9-1 23:56

原帖由 頭文字TRIDENT 於 2006-9-1 21:02 發表
小弟依家係商科班讀,但我在我依家個班商科班卻揀不到商業科讀,只係得經濟+會計+地理.......所以小弟現在想自修商業科............
請問有邊間補習社係報常規課程係好D架?
我想借我今年 F.4 的空餘時間去讀..... ...

Business Studies - Thomas Yan (modern)

garyfirst 發表於 2006-9-2 00:37

原帖由 Ken_Dy 於 2006-9-1 23:56 發表

Business Studies - Thomas Yan (modern)

Commerce, not Business Studies :L:L:L
Thomas Yan 都有 Commerce 補習班......

Ken_Dy 發表於 2006-9-2 09:46

原帖由 garyfirst 於 2006-9-2 00:37 發表

Commerce, not Business Studies :L:L:L
Thomas Yan 都有 Commerce 補習班......

O...sorry about that, i hv misunderstood his meaning...:o
頁: [1]
查看完整版本: 請問F.4 如果想自修商業的話,去邊間補習社係報常規課程係好D架?