Wattyung 發表於 2006-9-12 15:17

去迪士尼的最正選擇

先來坐新車去欣澳

http://i46.photobucket.com/albums/f143/Busyung/600MTRIMG_3689.jpg

再乘

http://i46.photobucket.com/albums/f143/Busyung/600MTR2IMG_3695.jpg

bandido 發表於 2006-9-12 21:12

為何東涌線的列車都是沒有車頭目的地顯示牌的....:o

winningmok 發表於 2006-9-12 21:42

原帖由 bandido 於 2006-9-12 21:12 發表
為何東涌線的列車都是沒有車頭目的地顯示牌的....:o

其實都無需要啦!因為個個站既月台幕門都有顯示月台係去邊個方向,大大隻字添仲!
乘客根本唔會留意列車顯示目的地個牌,同埋市區線依家都可有可無,睇月台幕門就一清二楚!

clkwok 發表於 2006-9-13 02:46

:$ 溫馨提示:$
正確係迪士尼
並非迪氏尼

Wattyung 發表於 2006-9-13 09:41

原帖由 clkwok 於 2006-9-13 02:46 發表
:$ 溫馨提示:$
正確係迪士尼
並非迪氏尼
Thanks, and Changed.:$

oman 發表於 2006-9-16 17:02

搭新車果陣, 我總覺得唔似搭東涌線. 搭緊普通o既荃灣/港島/觀塘線......

個車o既風聲同震動o既感覺好唔同.

kei_hk 發表於 2006-9-17 11:26

部東涌線k車應該是去緊東涌﹐即是張相是影車尾的(有紅色車尾燈亮起)。

點解好似有人坐在cap入面??:Q :Q唔通我眼花:L

DIH 發表於 2006-9-17 15:59

原帖由 kei_hk 於 2006-9-17 11:26 發表
部東涌線k車應該是去緊東涌﹐即是張相是影車尾的(有紅色車尾燈亮起)。

我都見到,類似一個年輕女子......希望東涌線車尾真係有人啦~:'(

matthew 發表於 2006-9-17 23:06

正常現象,因為TO未考曬K車牌
頁: [1]
查看完整版本: 去迪士尼的最正選擇