kp3011 發表於 2006-10-2 02:15

痴 膠 紙 .

:lol

有 關 列 車 為 Y711 , 4 小 時 後 再 搭 已 經 無 左 膠 紙 .

matthew 發表於 2006-10-2 13:40

呢批車搞成咁,幾時黎個「內部裝修」 xdddd

Seiko 發表於 2006-10-2 15:16

原帖由 matthew 於 2006-10-2 13:40 發表
呢批車搞成咁,幾時黎個「內部裝修」 xdddd
再多幾架K-train投入服務時, "舊車"就會逐架大修...

另外, TCL同AEL的列車車身近風琴位對上, 都加左簷.

kp3011 發表於 2006-10-2 17:29

原帖由 Seiko 於 02 Oct 2006 15:16 發表

再多幾架K-train投入服務時, "舊車"就會逐架大修...

另外, TCL同AEL的列車車身近風琴位對上, 都加左簷.
我 諗 批 K 車 都 自 身 難 保 . :o

前 幾 日 我 忍 受 唔 到 佢 d sideway forced oscillation , 寫 左 封 fax 去 投 訴 :L
PS: 當 日 震 到 我 對 面 的 一 位 先 生 身 體 上 的 脂 肪 " 躉 " 下 " 躉 " 下 :Q

matthew 發表於 2006-10-2 20:13

批K車得個樣,做青衣特車果轉
職員要用大聲公清客

ahbong 發表於 2006-10-3 01:24

原帖由 kp3011 於 2006-10-2 17:29 發表

我 諗 批 K 車 都 自 身 難 保 . :o

前 幾 日 我 忍 受 唔 到 佢 d sideway forced oscillation , 寫 左 封 fax 去 投 訴 :L
PS: 當 日 震 到 我 對 面 的 一 位 先 生 身 體 上 的 脂 肪 " 躉 &q ...

哈哈
呢個我都領教過一次
在東涌至欣澳一段
真係震得好離譜
我同對面的乘客都震到好尷尬

cruisesnet 發表於 2006-10-3 08:24

614架車有一次連績兩日來回都坐到佢r
個個站都停吾正要用人手較正佢///////////////:@

solomon 發表於 2006-10-5 00:46

我記得近期欣澳至東涌, 其中車廠附近, 乘坐caf車輛,
都有橫向震動, 以前是沒有的, 不知是列車問題定路
況出問題?

kp3011 發表於 2006-10-8 09:57

原帖由 solomon 於 05 Oct 2006 00:46 發表
我記得近期欣澳至東涌, 其中車廠附近, 乘坐caf車輛,
都有橫向震動, 以前是沒有的, 不知是列車問題定路
況出問題?
我 搭 架 K 仔 就 響 車 廠 附 近 , 臨 開 始 減 速 入 欣 澳 ( 香 港 方 向 ) 同 汲 水 門 / 青 馬 橋 都 有 :L

shrimpty 發表於 2006-10-8 20:25

有次我搭 X710 岩岩過左欣澳去東涌時, 亦見到樓主所提及既情況, 係咁又開又刪, 之後去到東涌站就有職員入去痴膠紙 :L
頁: [1]
查看完整版本: 痴 膠 紙 .