shrimpty 發表於 2006-10-21 22:04

Burger King

香港係咪剩係得機場禁區同山頂先有buger king?
我好想去試, 聽講個度d hamburger份量大又好味, 唔知貴唔貴呢?

有冇人知道仲有邊度有burger king分店? 同埋佢既套餐大約價格? thx!

dcyw 發表於 2006-10-21 22:08

原帖由 shrimpty 於 2006-10-21 22:04 發表
香港係咪剩係得機場禁區同山頂先有buger king?
我好想去試, 聽講個度d hamburger份量大又好味, 唔知貴唔貴呢?

有冇人知道仲有邊度有burger king分店? 同埋佢既套餐大約價格? thx!

對,Burger King暫時只在機場禁區及山頂凌霄閣開設分店。

kenchan_0710 發表於 2006-10-21 22:20

1, 機場未入禁區都將會開 (from 山頂burger king餐盤紙)

2, 套餐價錢大約$45-50,包size比麥噹噹大

AL_29 發表於 2006-10-21 22:41

原帖由 dcyw 於 2006-10-21 22:08 發表

對,Burger King暫時只在機場禁區及山頂凌霄閣開設分店。

上次去山頂果陣,見佢裝修緊
想食都唔得:Q

gordon 發表於 2006-10-21 23:55

香港Burger King是否和Triple O同一間公司開的? 因為兩者出現的時間差不多, 而且同樣收信用卡.

Wright---AVW16 發表於 2006-10-23 08:00

原帖由 kenchan_0710 於 2006-10-21 22:20 發表

Singapore 只係 HK$2X

HOMAN 發表於 2006-10-23 08:58

原帖由 kenchan_0710 於 2006-10-21 22:20 發表
1, 機場未入禁區都將會開 (from 山頂burger king餐盤紙)

最平既餐係$33.

cx838 發表於 2006-10-23 16:29

香港 Burger King 的價錢,其實是和 Singapore 的一樣。
試試用同樣飽餐比比看便知道了。在香港吃 Burger
King 覺得貴,係因為香港老麥便宜罷了。套餐都是
$33 - $45 ,而且貴價的,是 Singapore 沒有的餐類。
在 Singapore,我寧願吃海南雞飯或者菜頭棵,都不會
吃Burger King 了。

shrimpty 發表於 2006-10-23 18:40

太古廣場SEIBU地下既great咪有一間漢堡包店既, 好似叫「Biseto」, 有冇人試過呀? 我幾次經過想食都唔捨得食, 因為太貴, 佢d價格仲貴過Burger King, 大約要$49-69一個套餐, 不過佢d包都幾巨型既...;P

KS 發表於 2006-10-24 01:27

原帖由 dcyw 於 2006-10-21 22:08 發表

下一間 Burger King 分店都係位於機場,
地址: 機場客運大樓翔天廊 6 樓離港旅客登記大堂,
將於 2006 年底開業
(資料來源: Burger King 墊盤紙)
頁: [1] 2
查看完整版本: Burger King