3asv6 發表於 2006-11-28 04:34

係呀
d狗不停咁吠
都幾得人驚

我泊部車o係附近
有mud事即刻停番上車

0的狗吠有0野攔住佢地就無0甘驚,係米無0野攔的?
如果係0甘去唔過了,0係出面行入去係米好近0個邊
?我記得兜出新寶琳路前,舊寶琳路係再有得再行上
少少的.呢兩架廢車係米放0係我話有得再行上少少
0個度?

3asv6 發表於 2006-11-28 04:38

你有無大窩西支路0個架Echo的相可以分享一下呢?

我都好想搵下香港仲有無Echo

無,只係記得講出黎0者,部車都無左幾年了.架
車仲係原整的,唔似呢架得反條陣.

仲有呢架Echo似係用Civilian車身0個款,唔係上圖
白色0個架.用Civilian車身0個款Echo以前港島27
,29系都有唔少,差唔多全線都係呢款車...

Yonie_Sung 發表於 2006-11-28 11:41

原帖由 3asv6 於 2006-11-28 04:34 發表

0的狗吠有0野攔住佢地就無0甘驚,係米無0野攔的?
如果係0甘去唔過了,0係出面行入去係米好近0個邊
?我記得兜出新寶琳路前,舊寶琳路係再有得再行上
少少的.呢兩架廢車係米放0係我話有得再行上少少
0 ...

就係o個個位

d狗無野攔住的
不過都無追出o黎

cu5437 發表於 2006-11-28 21:34

原帖由 3asv6 於 2006-11-28 04:38 發表

無,只係記得講出黎0者,部車都無左幾年了.架
車仲係原整的,唔似呢架得反條陣.

仲有呢架Echo似係用Civilian車身0個款,唔係上圖
白色0個架.用Civilian車身0個款Echo以前港島27
,29系都有唔少,差 ...
係咪圓形輪拱果隻?有人話果一代日產Echo有部樣板車既車牌係CY字頭,唔通係佢?

cu5437 發表於 2006-11-28 21:36

原帖由 Yonie_Sung 於 2006-11-26 23:59 發表

有d似係Nissan Echo

以下照片從網上找到的
呢隻應該係後期款,個鬼面罩造型好似同期既UD中型貨車;P ;P

art0925 發表於 2006-11-29 07:36

Mind if telling me where to find such great picture, I've try to search Nissan Echo, but come out nothing.

原帖由 Yonie_Sung 於 2006-11-26 23:59 發表

有d似係Nissan Echo

以下照片從網上找到的

leslie 發表於 2006-12-1 00:07

今日在251M沿線(近前九巴訓練DMS)見某車場門口有架類似中大果隻頭的廢巴士....
頁: 1 [2]
查看完整版本: 舊寶琳路廢舊校巴兩部