hkbw 發表於 2006-12-13 04:53

Windows Media Player 11

今日部電腦無啦啦自己裝左WMP11...

個SURFACE真係靚左好多...好CYBER FEEL...
以黑色為主色....
所有ICON都大左好多...

唔知仲有冇人轉左呢?!

GD1570 發表於 2006-12-13 07:02

你係用正版Windows還是老翻呢?

其實我覺得係cyber左
可能為了配合Vista的關係啦...

eric278 發表於 2006-12-13 09:10

原帖由 GD1570 於 2006-12-13 07:02 發表
你係用正版Windows還是老翻呢?

其實我覺得係cyber左
可能為了配合Vista的關係啦...
該版本Windows Media Player會在安裝前檢驗安裝的Windows是否經合法授權。

chickenbus 發表於 2006-12-13 10:22

小弟部機都裝左(不過就係裝之前都問日問我裝唔裝),
開初完全唔識用,感覺上好似 iTunes…

ccicoltd 發表於 2006-12-13 11:39

在暑假時已經裝了測試版,我覺得現時的搜尋功能相當討好。

~誰@359~ 發表於 2006-12-13 19:05

原帖由 eric278 於 2006-12-13 09:10 發表

該版本Windows Media Player會在安裝前檢驗安裝的Windows是否經合法授權。
仲諗住up上WMP11添…又冇份:L

dcyw 發表於 2006-12-13 20:07

原帖由 ~誰@359~ 於 2006-12-13 19:05 發表

仲諗住up上WMP11添…又冇份:L

很正常的情況,因為除了一些關乎系統安全性的更新
外,其餘更新及軟件基本上已不再供未能通過授權檢
查的系統安裝,藉此希望使用不合法版本的使用者轉
用合法版本。

kd7941 發表於 2006-12-13 20:43

我都轉左
大部份都幾好:)
但係聽緊歌o個陣中間個screen 唔會出歌名
要睇隔離播放清單度:(

AVD1 發表於 2006-12-14 19:43

唔知樓主 Download 個個 WMP 11 係 English Version 定係 Chinese Version 呢 ?
如果有 Chinese Version 我會 Download 用下 o既 ~

ccicoltd 發表於 2006-12-14 19:53

原帖由 AVD1 於 2006-12-14 19:43 發表
唔知樓主 Download 個個 WMP 11 係 English Version 定係 Chinese Version 呢 ?
如果有 Chinese Version 我會 Download 用下 o既 ~
中文版下載
頁: [1] 2
查看完整版本: Windows Media Player 11