eric278 發表於 2006-12-18 12:46

Microsoft Windows Vista定於2007年1月30日全球正式推出

來源: Scotsman.com Business
http://business.scotsman.com/technology.cfm?id=1832282006

微軟主席將於2007年1月30日訪問蘇格蘭愛汀堡, 出席第四屆Microsoft歐洲政府領導人論壇期間, 宣佈Microsoft Windows Vista於當日正式全球發行.

各位打算買新電腦或升級軟件的版友, 會否屆時立即購買Windows Vista?

harry0305hk 發表於 2006-12-18 16:14

一定唔會,根據小弟用腦多年既經驗,一開始既系統bug一定特別多,加上為左1個系統升級,我覺得唔值,so唔會

勾魂使者 發表於 2006-12-18 16:50

vista 食ram食到爆.......
同埋一定遺傳住m$ ge bug :@
so, 我一定唔會轉

sunnymiu83 發表於 2006-12-28 16:04

想起當初幾年前自己部電腦行XP
自行部機嘅配備完部超越哂啲進階配備…

依家條RAM連行VISTA W/ AERO都唔知得唔得
聽講開住VISTA唔開其他嘢都食咗你8XXMB RAM先

而且大多新WINDOWS發表頭幾個月都一定有好多BUG出現…
唔好話之前出過成年嘅測試版本,
到時出現嘅安全修正一定比當初一年多好多…
頁: [1]
查看完整版本: Microsoft Windows Vista定於2007年1月30日全球正式推出