chickenbus 發表於 2007-1-8 14:34

薯片愛好者注意 - Calbee 蜜汁燒雞翼味

繼珍珍後,Calbee 亦係呢幾日推出蜜汁燒雞翼味薯片
http://album.hgcbroadband.com/album/getPhoto/1/16392/9296/394075.jpg

df9321 發表於 2007-1-8 17:19

仲有隻德國香腸味 ... :victory:

chickenbus 發表於 2007-1-8 22:34

原帖由 df9321 於 8-1-2007 17:19 發表
仲有隻德國香腸味 ... :victory:
德國香腸味出左起碼半年喇,吉吉島賣緊 $7.2,芝士火鍋味就賣 $7.9

bigfish_hk2 發表於 2007-1-9 00:16

最近兩個星期
好運來超市就見到 Calbee 蜜汁燒雞翼味薯片有得賣

至於德國香腸味薯片
好運來超市曾經賣過一段短時間
不過由於唔係貨架貨
部份分店好快就半價清貨大平賣:lol

另外,大約個半月前好運來超市有得賣期間限定o既 Calbee 唐辛子味蝦條
唔知有冇板友試過好唔好食呢?

chickenbus 發表於 2007-1-9 00:24

原帖由 bigfish_hk2 於 9-1-2007 00:16 發表
另外,大約個半月前好運來超市有得賣期間限定o既 Calbee 唐辛子味蝦條
唔知有冇板友試過好唔好食呢?
我細妹係 27/12 於太子分店以 $4 買左一包,但係冇食到,
我陣間幫佢試味先~~

p.s.: 幾時得閒入黎馬鞍山間新店行下??

2ac 發表於 2007-1-9 00:50

珍珍果隻蜜汁雞亦味就試過
個人覺得個味道... 有d似食豉油雞
真係好似架^^

卡記德國腸薯片的味道得個鹹字
根本同珍珍旺角味無得比

得閒見到買包試下先

chickenbus 發表於 2007-1-9 01:31

原帖由 2ac 於 9-1-2007 00:50 發表
珍珍果隻蜜汁雞亦味就試過
個人覺得個味道... 有d似食豉油雞
真係好似架^^

卡記德國腸薯片的味道得個鹹字
根本同珍珍旺角味無得比

得閒見到買包試下先
珍珍既所有薯片,包括原味同特別味,味道都係怪怪地既,
今晚收工之後開左包蜜汁燒雞翼味食,唔錯喎!

回上:我而家食緊包唐辛子蝦條,嫌唔夠辣…

bigfish_hk2 發表於 2007-1-11 00:09

原帖由 chickenbus 於 2007-1-9 00:24 發表

我細妹係 27/12 於太子分店以 $4 買左一包,但係冇食到,
我陣間幫佢試味先~~

p.s.: 幾時得閒入黎馬鞍山間新店行下??

請問你所指o既太子分店係唔係近界限街o個間(店名:彌敦道)呀?

本人o係 27/12 (星期三) 呢間分店都買到Calbee 唐辛子味蝦條
仲買左幾盒好抵o既維他認真慘竹蔗茅根 1L (每盒$3)

同場仲執左四款過期貨品
由於好運來鎮店之寶"首選牌泰國御品香米 500g"缺貨
本人獲得好心分手贈品"棕欖蘆薈洗手液 250mL" 四支 (原本係買高露潔牙膏250g 兩支優惠裝附送) 代替四包米:lol

chickenbus 發表於 2007-1-11 00:15

原帖由 bigfish_hk2 於 11-1-2007 00:09 發表

請問你所指o既太子分店係唔係近界限街o個間(店名:彌敦道)呀?

本人o係 27/12 (星期三) 呢間分店都買到Calbee 唐辛子味蝦條
仲買左幾盒好抵o既維他認真慘竹蔗茅根 1L (每盒$3)

同場仲執左四款過期貨品 ...
係呀,就係呢間喇
不過點解唔見呢款認真慘既,搵到既話果晚燒野食真係慳唔少喎…:'( :'(
頁: [1]
查看完整版本: 薯片愛好者注意 - Calbee 蜜汁燒雞翼味