SHchu 發表於 2023-4-6 22:04

大家都想出入方便,可以有多些巴士路線去到自己經常出入地方。

potter 發表於 2023-4-6 22:10

用口講完唔知有無一項成功爭取到?

horivhyc 發表於 2023-4-6 22:12

potter 發表於 2023-4-6 22:10
用口講完唔知有無一項成功爭取到?

真係成功爭取先算啦
聽完一笑置之就好

onlybus 發表於 2023-4-6 23:01

兩隻野不如幫街坊爭取再來和田菁田限定月票買三送一好過

08x200-201 發表於 2023-4-6 23:03

https://www.bravobus.com.hk/whatsNew/pressReleaseDetails.aspx?intPressReleaseID=2493&intLangID=2

黃巴的PLG要在箐田度開,要想提意見就盡快;P

neoplan720p 發表於 2023-4-7 00:16

brianso198 發表於 2023-4-6 22:00
入無問題, 加班先講

至少A12, A34, A37呢三條繁忙時間入係會出事

A線入港豬O 有兩個條件:
1. 加班,確保原本機場客盡量有位坐;
2. 港豬O做總站,機場做尾站,確保市區 <-> 機場既車程不受影響。

lrv1092 發表於 2023-4-7 00:21

太過份了!居然忘記左初心:爭取轉車站起停車場,減輕屯門公路塞車問題

#曲

teddybus 發表於 2023-4-7 09:21

兆康友 發表於 2023-4-6 18:08
自己睇咗先嚟留言

邊條線俾人點樣搞又唔講
就咁掟條連結出嚟叫人自己睇
會唔會其實樓主先係最大問題?

FBI2 發表於 2023-4-7 10:28

neoplan720p 發表於 2023-4-7 00:16
A線入港豬O 有兩個條件:
1. 加班,確保原本機場客盡量有位坐;
2. 港豬O做總站,機場做尾站,確保市區   ...

呢個係你心目中條件,但巴士公司唔係咁諗,佢地只會諗:
1/ 機場競爭大,E車冇錢賺,所以能A則A
2/ 大橋A車獨市,除非跑狗加入戰團,否則長賺長有,而且有收視保証
3/ A車機場清唔晒客,唔緊要,請轉乘的士或機鐵,各持份者都能賺到盡,搶到盡,反正呢堆線都唔係必需品,市民嫌貴可以唔飛,可以唔過大海,而返放工打工仔,搭呢堆線本身有折。

Ricky403 發表於 2023-4-7 10:43

15講緊人話喎
問下呢度有邊個唔想屯馬綫加班先啦
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 好好哋嘅線就畀人搞成咁