UA2892 發表於 2023-5-27 21:02

214P_world 發表於 2023-5-27 22:28

arfung 發表於 2023-5-27 19:52
其實現在A29實際開車比表列班次密好多,隨時仲密過2019年之前。

如果要用將軍澳隧道轉車站駁A29入坑口/ ...

有冇咩特定時段比表列班次密?復活節見過一次,之後冇見到

另外,實時 @20(往寶林) 已收(往機場)

杜比 發表於 2023-5-27 22:42

214P_world 發表於 2023-5-27 22:28
有冇咩特定時段比表列班次密?復活節見過一次,之後冇見到

另外,實時 @20(往寶林) 已收(往機場)

平日寶林開早繁@12,8:00-11:45前@15;平日機場開下繁1650-1750@12,3-4點,6-7點左右@15

星期六、日朝早往機場會開@12;星期日夜後返寶林 @10-12,太多人會加到@8

JX9097 發表於 2023-5-28 00:53

arfung 發表於 2023-5-27 19:52
其實現在A29實際開車比表列班次密好多,隨時仲密過2019年之前。

如果要用將軍澳隧道轉車站駁A29入坑口/ ...

我自己每星期都至少兩晚閒日(大約10點)喺九龍灣返將軍澳
但我開app睇其實都只係開緊20分鐘
唔係好感受到「開密咗」

HE7921 發表於 2023-5-28 22:23

既然有心放血,乾脆將A23及A25提供星期一至五平日服務吧

KE7066 發表於 2023-5-28 22:40

JX9097 發表於 2023-5-28 00:53
我自己每星期都至少兩晚閒日(大約10點)喺九龍灣返將軍澳
但我開app睇其實都只係開緊20分鐘
唔係好感受 ...

上埋直頭數埋比你咩時段有加班 都唔中咁你梗係感受唔到㗎喎

HE7921 發表於 2023-5-29 01:22

KE7066 發表於 2023-5-28 22:40
上埋直頭數埋比你咩時段有加班 都唔中咁你梗係感受唔到㗎喎

今晚所見A29加密至8分鐘一班,而且仲見到12.8米紅車行A23返慈雲山

brianso198 發表於 2023-5-29 17:55

是日A12服務一流,機場上到無位坐,行李放到落車門🤭

派車呀,緊係最好嘅80XX😎

HR1377 發表於 2023-5-30 22:17

Deleted!!!

greenfrog 發表於 2023-6-1 14:22

仲未出通告 A10真係可以6月頭復常?
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12
查看完整版本: 5/6起,城巴A10、A21、A22、A29加班