brianso198 發表於 2023-5-27 06:28

vitus 發表於 2023-5-27 02:20
成日講咩23 25唔應該開呢D無意義話題
位位講緊收$39
1班車上到10件佢都夠回本仲隨時有賺啦 ...
上到十件就有賺?🤭
唔好怪我日日鬧,因為佢兩個就算做到廿個客都未必保到本

但除咗連假,其他時間更多連廿個客都未必做得到

brianso198 發表於 2023-5-27 06:34

dennis28a 發表於 2023-5-27 03:29
今日黃巴表現無野可以挑剔,佢都出盡晒人去做。不過咁講,有冇考慮過全行唔夠司機?
...

B5最差係星期四傍晚

今次都人多,但多人極都係幾個鐘就處理到嘅問題咁囉

hihiman 發表於 2023-5-27 18:15

今日黃巴表現無野可以挑剔,佢都出盡晒人去做。不過咁講,有冇考慮過全行唔夠司機?
...

788 呢D 線抽1-2 部過去都唔顯眼啦

仲有118

偉文 發表於 2023-5-27 18:53

而家港珠澳大橋往欣澳的1847班次不翼而飛,原本20分鐘一班,變成40分鐘一班

slsso 發表於 2023-5-27 18:54

提提大家迪士尼仲係泊緊幾十部紅車曬太陽 (不過似係人手唔夠)

另26 晚轉車站出市區方向
A21 29 係有拖卡式加車,做到一車企人,一車有位坐

偉文 發表於 2023-5-27 19:06

偉文 發表於 2023-5-27 18:53
而家港珠澳大橋往欣澳的1847班次不翼而飛,原本20分鐘一班,變成40分鐘一班 ...

回應有網友話B5平,但點計計埋平日客量應該都好過城仔絕大部份的南區線收入。B5收5個8,同好多南區線咁上下,25分鐘一個單,假日仲可隻向頂閘。不過無心做或so call"請唔到司機..."就另一回事

cfshk2008 發表於 2023-5-27 19:07

偉文 發表於 2023-5-26 15:17
琴日傍晚仲衰,留後成200個客都堅持30分鐘一班,唔加車...
擺明開足表列班次趕客就算
有車都加A線啦, 一個抵幾個

偉文 發表於 2023-5-27 19:21

cfshk2008 發表於 2023-5-27 19:07
擺明開足表列班次趕客就算
有車都加A線啦, 一個抵幾個

弊在加A車hea B5唔等如會搭你A車
可以搭A31長安轉,或者嶼巴都得

假如紅小可以入港珠澳就好睇了...

FBI2 發表於 2023-5-27 19:21

...

自從低b黃唔搞策劃野之後,城巴做事好左好多

HR1377 發表於 2023-5-27 19:31

slsso 發表於 2023-5-27 18:54
提提大家迪士尼仲係泊緊幾十部紅車曬太陽 (不過似係人手唔夠)

另26 晚轉車站出市區方向

港珠澳、機場旅遊巴停車場冇哂封車﹖
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: B5排長龍