HR1377 發表於 2023-6-22 07:00

2023-2024荃灣區RPP總結

https://m.facebook.com/photo.php ... bid=602380525329731

除30X荃威花園方向修改為上午9:00改經全段楊屋道外,其餘方案全部通過

其他地區已提及方案不再重覆

m_rd08 發表於 2023-6-22 09:16

理論上荃灣區仲有堆A/E線既,不過大部分好似其他文章已提及

天空之神 發表於 2023-6-22 14:44

30x 等睇工廠區倒塞倒客

Ricky403 發表於 2023-6-22 15:34

天空之神 發表於 2023-6-22 14:44
30x 等睇工廠區倒塞倒客

衝得入去楊屋道街市個站,無論行馬頭壩道定係楊屋道都會畀橫龍街塞車搞
行馬頭壩道隨時塞車就會畀人點去北橋落長安出面個迴旋處掉頭,仲衰
而其實就算唔塞車,改完之後滿樂落車班客都焗住234X,30X停大河道啲燈再上埋力生成村上山客起碼用多5分鐘

kay 發表於 2023-6-22 16:48

930唔知要幾時先剷到入摩頓台
依家咁改同930X其中一個時期差唔多
不過930X個時係海皮返SOGO 930就要折返會展

HR1377 發表於 2023-6-22 18:11

不過930X個時係海皮返SOGO 930就要折返會 ...

如果930要入摩頓台,934和935同時延長至銅鑼灣,咁大家齊齊做老銅客

YUU 發表於 2023-6-22 18:47

不過930X個時係海皮返SOGO 930就要折返會 ...

唔好再FF 930入去
摩頓台根本冇位 96取消只可以話係舒緩咗爆棚情況

fatpear 發表於 2023-6-22 19:30

YUU 發表於 2023-6-22 18:47
唔好再FF 930入去
摩頓台根本冇位 96取消只可以話係舒緩咗爆棚情況

扔埋條72A上勵德擺囉
再唔係5X嗰邊威非都夠放埋條930啦,
似運吉未肯俾930正正經經來回程都做埋銅鑼灣多過無位做總站
頁: [1]
查看完整版本: 2023-2024荃灣區RPP總結