TY4934 發表於 2023-6-25 18:30

A30往梨木樹方向嘅分段收費

話說今日係A30第一日投入服務嘅日子 發現原來往梨木樹方向 過青嶼幹線轉車站後往梨木樹 由葵青劇院直至總站 只需$4.5 認真真係扺到爛 真心要宣傳下

FBI2 發表於 2023-6-25 18:40

擺明減低31M, 36M, 235M收車脫班而出現的地區壓力

lsc04d11 發表於 2023-6-25 18:52

45分鐘一班為主 減到咩壓力?不過A33都應該減到5.8 力壓好多個鐘都冇得搭嘅962....又可以令掃管笏客上唔到252就上A33 仲可以serve 252兜左入管翠路而取消左嘅星堤(西行)站(細細聲講 如果返到石籬/安蔭/梨木樹擺低野再出門搭九巴嗰程搭A30就變得免費相信大家熟龍運就已經明白)

tommy14D 發表於 2023-6-25 19:09

A31 A32收成11.3蚊呢

rickywk 發表於 2023-6-25 19:31

葵興終於有全日車去返石蔭、安蔭一帶,補返410摺線後真空

GK9509@39A 發表於 2023-6-25 20:02

410冇葵興喎,同埋未摺

AE367 發表於 2023-6-25 20:22

psypericarp 發表於 2023-6-25 21:55

當A30 玩到4.5 分段,等睇其他A車有樣可樣,然後陰乾區內線,A41/A31 隨時係下一條

3asv@59x 發表於 2023-6-25 22:20

九巴啲收費根本就亂咁嚟

樂仔〞 發表於 2023-6-26 00:38

FBI2 發表於 2023-6-25 18:40
擺明減低31M, 36M, 235M收車脫班而出現的地區壓力

31M 36M 都話
235M 隔到九丈遠 , 有幾多人會留意到 A30 行過而又追到 ...
D 人揀 235M 搭本來都行咗去小巴嗰邊先出啦 ...
頁: [1] 2
查看完整版本: A30往梨木樹方向嘅分段收費