AE367 發表於 2023-8-19 18:53

民建聯要求B1全面拆線

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02eh9siY9WB6BtQJtxhaPWA232FnPoqx8i8oxVbfyLaz5o6mVeLwhi28bac8iNdR3wl&id=100069043065721&mibextid=Nif5oz

其實首先應該要將天恩特別班次全日化同埋不經元朗。:L

ccchhhuuunnn 發表於 2023-8-19 19:03

拆定唔拆都係落返入同一個袋嘅,商業角度冇乜拆線誘因,睇下有幾大牙力。

m_rd08 發表於 2023-8-19 19:12

當年運吉唔比拆B1好似話係因為落馬洲站冇位

T-LRT迷 發表於 2023-8-19 19:32

m_rd08 發表於 2023-8-19 19:12
當年運吉唔比拆B1好似話係因為落馬洲站冇位

運吉唔比,其實都無乜嘢好講

個人意見就唔好拆
而家司機唔夠,拆線要司機記多啲唔同路線,增加行錯機會

呢條線估計都拉唔少司機去做,淨係訓練司機都有排搞

比著我係九巴,我就唔想搞咁多嘢,維持現狀就算

天空之神 發表於 2023-8-19 19:34

拆做 B1 元朗線同 69A 元朗-天水圍?🤣

KG1428 發表於 2023-8-19 19:54

家陣巴士公司想為大陸口岸線拆線但又不獲TD批准

cx838 發表於 2023-8-19 20:02

拆得,天水圍班次45分鐘一班,元朗班次5-10分鐘一班,實得架,佢自己輸之嗎

joechau123 發表於 2023-8-19 20:16

係又話拆,唔係又話拆,佢哋個諗法真係勁,咁樣佢又慳唔到車,元天一齊輸。

louis19910701 發表於 2023-8-19 20:20

而家運作猶如拆線,只係爭改返個number啫;P

ccchhhuuunnn 發表於 2023-8-19 20:32

cx838 發表於 2023-8-19 20:02
拆得,天水圍班次45分鐘一班,元朗班次5-10分鐘一班,實得架,佢自己輸之嗎 ...

本身已經差唔多係咁
只係冇獨立冧巴
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 民建聯要求B1全面拆線