asv98.kw131 發表於 2023-9-26 22:12

城巴新單張宣傳 67A A34 NA33 K54

唔知有冇人講過,不過呢度照講
Source: https://www.citybus.com.hk/en/uploadedFiles/promotion/TM54.pdf

新單張最後一頁

應該係近排少數會寫埋唔係自己公司路線嘅宣傳品了

BTW 塘亨路仲未改名做 NOVO LAND
同埋,其實 4 條線都停晒啲站,但係城巴份單張就寫 A34 同 NA33 淨係停菁田。

GD1570 發表於 2023-9-28 08:41

留意K54係寫去兆康站,而唔係屯門市中心

#你懂的

GD1570 發表於 2023-9-28 08:42

留意3及4號站嘅位置,A34/NA33往機場方向係唔停依兩個站的。

33606 發表於 2023-9-28 08:44

GD1570 發表於 2023-9-28 08:41
留意K54係寫去兆康站,而唔係屯門市中心

#你懂的

存心欺騙

lsc04d11 發表於 2023-9-28 09:26

GD1570 發表於 2023-9-28 08:42
留意3及4號站嘅位置,A34/NA33往機場方向係唔停依兩個站的。del

hkcctim2012 發表於 2023-9-28 09:36

好奇點解會宣傳對家路線🤣(宣傳K54我當佢係「同港鐵合作」

GD1570 發表於 2023-9-28 10:00

lsc04d11 發表於 2023-9-28 09:26
噏乜?呢個係事實嘛。。。。。。
唔記得QUOTE文,我係回應緊樓主這句:
「但城巴份單張就寫A34同NA33淨係停菁田」

YellowWorksheet 發表於 2023-9-28 11:05

hkcctim2012 發表於 2023-9-28 09:36
好奇點解會宣傳對家路線🤣(宣傳K54我當佢係「同港鐵合作」

反正厹堆綫啲最終目的地同屎水都無衝突,嚟落單張對佢嚟講無壞。

asv98.kw131 發表於 2023-9-28 18:39

YellowWorksheet 發表於 2023-9-28 11:05
反正厹堆綫啲最終目的地同屎水都無衝突,嚟落單張對佢嚟講無壞。
況且 67A 去轉車站都慢,班次又疏,啲人唔多搭 67A 轉車去城巴啲線去嘅站;P
試吓好似 78A 咁可以喺合理時間到轉車站 + 班次密嘅話,城巴就會當係對手架啦
頁: [1]
查看完整版本: 城巴新單張宣傳 67A A34 NA33 K54