Tomyuen 發表於 2023-11-4 23:23

A20重開前應該改一改走線嗎?

有指話A20會重開,如果跟疫情前既行法都唔知幾耐先到到機場或者返到紅磡。如果改一改,例如A20往紅磡方向,唔經旺角西、果欄、ymca、廣華,直接響駛至旺角道後跟E21A/B既行法去埋紅磡,然後往機場方向又係跟E21A/B咁樣係亞皆老街右轉入彌敦道去深長荔、機場,咁樣又得唔得?

kingkonghi 發表於 2023-11-4 23:40

F1版,請

FBI2 發表於 2023-11-4 23:48

A20有計劃改走線,但未上rip

HR1377 發表於 2023-11-5 00:05

FBI2 發表於 2023-11-4 23:48
A20有計劃改走線,但未上rip

A20改走線會服務什麼地區?

A25會不會改走線?

AtrHenu 發表於 2023-11-5 00:14

HR1377 發表於 2023-11-5 00:05
A20改走線會服務什麼地區?

A25會不會改走線?

可能A20於柏景灣後改行奧運地鐵站,海達麗並且加停豬橋俾A21提速地改行太子,南昌公園就上公路,而楓樹街,北河街個站就直接叫人坐E21D處理.:lol

HY1012 發表於 2023-11-5 13:53

AtrHenu 發表於 2023-11-5 00:14
可能A20於柏景灣後改行奧運地鐵站,海達麗並且加停豬橋俾A21提速地改行太子,南昌公園就上公路,而楓樹街,北 ...
可能海達麗會由依加大約15分鐘一班車, 變咗做一個鐘一班車:lol

letter_li 發表於 2023-11-6 09:27

A23 最好都飛走 歌和老街,橫頭磡,竹園 啦.白田之後直去鳳德上慈雲山啦.

6516 發表於 2023-11-6 09:35

HY1012 發表於 2023-11-5 13:53
可能海達麗會由依加大約15分鐘一班車, 變咗做一個鐘一班車
呢個環境A21做油尖旺都爆晒場
見過2-3次海麗有人等A21但連續2班都係頂閘
結果拖住個喼去搭東涌線

Peter03145212 發表於 2023-11-6 09:37

6516 發表於 2023-11-6 09:35
呢個環境A21做油尖旺都爆晒場
見過2-3次海麗有人等A21但連續2班都係頂閘
結果拖住個喼去搭東涌線

放心,如果海麗由有15分鐘一班嘅A21變成一個鐘一班嘅A20 ,佢哋一樣走晒去地底

AtrHenu 發表於 2023-11-6 09:49

Peter03145212 發表於 2023-11-6 09:37
放心,如果海麗由有15分鐘一班嘅A21變成一個鐘一班嘅A20 ,佢哋一樣走晒去地底
...

到時屎水覺得A20改行海達麗,南昌,豬橋,AWE後有潛力的話會申請加到30分班的.:lol
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: A20重開前應該改一改走線嗎?