AE367 發表於 2023-11-19 18:55

龍運A38恢復全部班次

講到口水乾,A38已恢復全日,即日生效,但冇出通告。:L

AtrHenu 發表於 2023-11-19 20:24

唔知會否學屎水個招非繁時段1.5-2個鐘一班,但頭尾車就跟足表列.;P

btw,既然A38都艾約地變返全日,唔知A43P會否有能力開返全日呢?(定係等A44,E43實行重組方案時先一次過搞返全日):funk:

Peter03145212 發表於 2023-11-19 20:44

唔知會否學屎水個招非繁時段1.5-2個鐘一班,但頭尾車就跟足表列.

btw,既然A38都艾約地變返全日,唔知A43P ...

好過屎水多多聲,A43P就算唔係全日,都係25-60分鐘一班

Choi 發表於 2023-11-19 21:00

係咪應該順手改屯赤走比較好?

brianso198 發表於 2023-11-19 21:01

Choi 發表於 2023-11-19 21:00
係咪應該順手改屯赤走比較好?

深井客倉黎

點解要改行屯赤?

brianso198 發表於 2023-11-19 21:01

唔知會否學屎水個招非繁時段1.5-2個鐘一班,但頭尾車就跟足表列.

btw,既然A38都艾約地變返全日,唔知A43P ...

唔通好似隔離間公司D A車咩

鬧都廢事

YUU 發表於 2023-11-19 21:05

Peter03145212 發表於 2023-11-19 20:44
好過屎水多多聲,A43P就算唔係全日,都係25-60分鐘一班

何來多多聲?

Peter03145212 發表於 2023-11-19 21:11

深井客倉黎

點解要改行屯赤?

因由係屯赤通車A33改線但唔停大欖涌惹起屯門區議員不滿,當年有議員提出A38經大欖涌之後先上屯公經屯赤去機場

Peter03145212 發表於 2023-11-19 21:12

YUU 發表於 2023-11-19 21:05
何來多多聲?
A17、A20、A26、A29P開乜班次,A10同A12又係一樣,要推一推先肯加班,不過就唔係回復正常服務,只係施捨幾班車

lsc04d11 發表於 2023-11-19 21:20

深井客倉黎

點解要改行屯赤?
深井客倉 同 行屯赤有抵觸咩?
可以理順啲 比較似直線 又做到大欖涌直達(不過個站其實有幾多人都成問題)

唯一可取是
睇下運輸署app 成日見 屯門公路往屯門近嘉龍村/青龍頭/浪翠園/深井村有交通意外 龍尾已排至長青公路

望住架A38為左嗰小段路而塞成個鐘好戥啲客慘 心諗可能早知搭A31好過(尤其荃威及麗城客)

不過
app冇報嘅
皇珠路往屯門公路方向每日都有一段時間塞
(呢排成日都見到有A33喺大會堂嗰邊過黎栢麗等燈 應該行哂兆麟安友避塞車)
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 龍運A38恢復全部班次