andy92 發表於 2023-11-29 22:27

FBI2 發表於 2023-11-29 21:27
呢條線開20至30絕不為過

57M 66M 非繁齊齊開 30

夾 15 分一班出荃灣好過一條 20 一條 25

ccchhhuuunnn 發表於 2023-11-29 22:52

HG6729 發表於 2023-11-29 22:24
真心不如拎57M 60M 66M一次過重組 大興 山景 建安 市中心 安定 兆麟 豐景園出葵涌 全日 20-25 25-30 咁咪仲 ...

一話重組又有人跳出嚟話寧願拖卡好過被抽走

nokia 發表於 2023-11-29 23:04

夜晚可以將60M同66M合併仲好
坐喺㗎車上面兜
好過企好耐等架車

ccchhhuuunnn 發表於 2023-11-29 23:19

坐喺㗎車上面兜
好過企好耐等架車

認真 967系嗰隻夜晚出城合併係ok
當然會有大把阻力

miklcct 發表於 2023-11-29 23:52

坐喺㗎車上面兜
好過企好耐等架車

咪玩啦你,以前嘅66就係咁兜法兜到成條線無咗,你想整到連條66M都無埋?

ccchhhuuunnn 發表於 2023-11-30 03:09

miklcct 發表於 2023-11-29 23:52
咪玩啦你,以前嘅66就係咁兜法兜到成條線無咗,你想整到連條66M都無埋?

66死在轉車站啫
大興去葵涌可以66M轉
山景有57M
市中心VIP有60M轉

60M同66M合併最多咪趕走上游
仲有原60M墊底

情理上點都要補返荃灣價比60M/66M沿線
不過睇黎要搞都會係57M改完路先有機會搞

andy92 發表於 2023-11-30 14:55

ccchhhuuunnn 發表於 2023-11-30 03:09
66死在轉車站啫
大興去葵涌可以66M轉
山景有57M

屯轉肯攪長轉短 BBI

60M 非繁可以再陰乾,甚至縮短服務時間

ccchhhuuunnn 發表於 2023-11-30 18:18

andy92 發表於 2023-11-30 14:55
屯轉肯攪長轉短 BBI

60M 非繁可以再陰乾,甚至縮短服務時間

60X 61X 62X 263 961
成五飛車,有長轉短其實已經好易叫
甚至淨係VIP呢5線轉M線有長轉短都得,唔一定成個屯轉都要長轉短

tina 發表於 2023-11-30 23:53

andy92 發表於 2023-11-29 22:27
57M 66M 非繁齊齊開 30

夾 15 分一班出荃灣好過一條 20 一條 25

57M同66M一個停村口,一個入埋村內聯合都冇乜意思

57M 60M 66M 點都要三變二架啦

andy92 發表於 2023-12-1 00:57

ccchhhuuunnn 發表於 2023-11-30 18:18
60X 61X 62X 263 961
成五飛車,有長轉短其實已經好易叫
甚至淨係VIP呢5線轉M線有長轉短都得,唔一定成個 ...

如果 66X, 258D 有,大興客唔駛死等疏一疏既 66M
同樣地 259D 可以俾泳池客更方便出荃灣,斬埋 259E 都仲得

頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: 屯門區巴士路線改動消息