AVBWU291 發表於 2023-11-24 16:29

77 606 重新繞經鯉景灣

但繼續不上耀東,26/11 頭車生效。

https://search.kmb.hk/KMBWebSite ... 00800403_9926_0.pdf

poohpter 發表於 2023-11-24 19:09

同日起城巴77都亦來回恢復經鯉景灣;借唔上耀東邨為名趁機慳里數,睇怕被人識穿咗{:3_67:}……

https://mobile.citybus.com.hk/pdf/E202301157c03.pdf
EX-TL 發表於 2023-11-24 16:55
又有錯處一切以英文版本為準;P。

EX-TL 發表於 2023-11-24 16:55

又有錯處:L

ccicoltd 發表於 2023-11-24 19:15

改道第一個星期,坐過港島方向 606 在民生下車。

HG6729 發表於 2023-12-1 11:07

其實趁區議會換屆拿拿聲加強服務修訂班次偷雞摸狗唔兜耀東仲好 77 99 606 兜上去把鬼咩

天空之神 發表於 2023-12-1 11:11

其實趁區議會換屆拿拿聲加強服務修訂班次偷雞摸狗唔兜耀東仲好 77 99 606 兜上去把鬼咩 ...

其實點解要拎走哂d 服務? 2M 無左變 77 99 而家仲想清滅埋

JX9097 發表於 2023-12-1 11:13

其實趁區議會換屆拿拿聲加強服務修訂班次偷雞摸狗唔兜耀東仲好 77 99 606 兜上去把鬼咩 ...

閣下支持復辦2M?

HG6729 發表於 2023-12-1 11:28

JX9097 發表於 2023-12-1 11:13
閣下支持復辦2M?

係... 好過搵呢D車兜上去我自己觀柴搭66號仲好過606
仲上耀東?唔好晒時間

JB5571@3B/103 發表於 2023-12-1 13:07

天空之神 發表於 2023-12-1 11:11
其實點解要拎走哂d 服務? 2M 無左變 77 99 而家仲想清滅埋

想問耀興道修路進度如何

brianso198 發表於 2023-12-1 14:06

啱呀,連606都可以玩到兜同唔兜客量一樣

77東段大跌客,你玩囉
頁: [1] 2
查看完整版本: 77 606 重新繞經鯉景灣