ATE71 發表於 2024-1-2 22:55

車同公司都無埋

而車身廣告間快餐店就執淨兩間....

s20131417 發表於 2024-1-2 23:18

車就退晒,公司都已經被拼入
剩低Burger King⋯得返機場同山頂有得食😅

無辦法,近年餐飲界大洗牌,大陸過江龍愈開愈有,連中環嗰間Aussie Grill都無埋⋯

Fuk19805 發表於 2024-1-3 00:55

s20131417 發表於 2024-1-2 23:18
車就退晒,公司都已經被拼入
剩低Burger King⋯得返機場同山頂有得食😅

香港人嫌Burger King貴,個個寧願食金拱門都唔食Burger King,不過人哋真係King Size,唔係金拱門嘅發育不全BB包;相似嘅情況可以喺而家嘅五條友見到,尤其是係奧海城分店,入面食緊嘢嘅客人永遠唔多過五條友

不過Shake Shack同Mos Burger就真係唔明點生存,又貴又細個包

sunhoo 發表於 2024-1-3 11:38

我覺得香港嘅Shake Shack幾好客喔

KX8724 發表於 2024-1-3 12:23

香港人嫌Burger King貴,個個寧願食金拱門都唔食Burger King,不過人哋真係King Size,唔係金拱門嘅發育 ...

「五條友」要this this this有D人可能食唔到;P

Man@MFHK 發表於 2024-1-3 16:05

KX8724 發表於 2024-1-3 12:23
「五條友」要this this this有D人可能食唔到
綠色果間咪又生存到,仲越開越多啦⋯⋯
根本就係價錢問題。

BUSMAN伯輋雯 發表於 2024-1-3 16:23

Man@MFHK 發表於 2024-1-3 16:05
綠色果間咪又生存到,仲越開越多啦⋯⋯
根本就係價錢問題。

百貨應百客嘅姐,食得起自然會去綠色地鐵同五條友,就算唔識講都有手指叫嘢食

BTW回返樓主
首先其實間公司仲健在,唔會「無埋」
其次,如果無記錯,廣告入面果間快餐店其實已經執曬,而家果兩間分店無記錯係美國總公司直營,同廣告入面果間係分別兩間公司嚟

weready0 發表於 2024-1-3 16:59

香港人嫌Burger King貴,個個寧願食金拱門都唔食Burger King,不過人哋真係King Size,唔係金拱門嘅發育 ...

Shake Sack之前去見到都係外籍人士多
Mos Burger個人覺得好食 俾貴少少都制 但近年真係差左

Man@MFHK 發表於 2024-1-3 17:20

以前代理開果堆Burger King一D都唔貴,價錢同依家老麥差唔多,但D野好食過當年既老麥好多,係代理自己搞衰左搞到最後摺晒。

Fuk19805 發表於 2024-1-3 21:07

Man@MFHK 發表於 2024-1-3 17:20
以前代理開果堆Burger King一D都唔貴,價錢同依家老麥差唔多,但D野好食過當年既老麥好多,係代理自己搞 ...

以前食開油麻地同紅磡站,當年價錢唔係好記得;不過T2臨拆前食過T2嗰間,成90蚊個包餐,份量又唔係好burger king,之後冇喺香港食過了
頁: [1] 2
查看完整版本: 車同公司都無埋