GK9509@39A 發表於 2024-3-28 16:55

復活節一家大小搭九巴玩盡港九新界

https://www.kmb.hk/news_detail.html?id=874&year=2024

GK9509@39A 發表於 2024-3-28 17:00

復活節一家大小搭九巴玩盡港九新界

內容已更新
https://www.kmb.hk/news_detail.html?id=874&year=2024

北歐暖男洛基 發表於 2024-3-28 18:42

基督教節日教人遊黃大仙,九公真係有創意;P
利申;本人其實係覺得無所謂,有假放使是娘,理得佢咩原因放,又唔係要我「應節」;雖則黃大仙一年365日都去到唔駛擇日

Ohm 發表於 2024-3-28 18:54

基督教節日教人遊黃大仙,九公真係有創意
利申;本人其實係覺得無所謂,有假放使是娘,理得佢咩原因放, ...

無講埋清真寺算好喇 ;P

JX9097 發表於 2024-3-28 19:46

Ohm 發表於 2024-3-28 18:54
無講埋清真寺算好喇

不如去埋文武廟啦
(sor...九巴冇車直達門口tim;P)

PC2625 發表於 2024-3-30 13:09

利申;本人其實係覺得無所謂,有假放使是娘,理得佢咩原因放, ...

不是信奉某宗教教友, 有何問題 ?正如聖誕節好多人會慶祝, 但好多都不是信奉某宗教的教友, 純粹為有假放, 有得玩 !

ryumew 發表於 2024-3-30 15:26

唔通sell去樂富杏仁街永光堂,洪水橋田心村田心堂😆

kay 發表於 2024-3-30 16:06

B1 B9 79K先係主打

GA6072 發表於 2024-3-30 16:17

kay 發表於 2024-3-30 16:06
B1 B9 79K先係主打
哂車入79K係為啖氣同錢對著幹

呢水係全港七分一人口出左境
回港高峰果日,B1唔知有無本事食得哂
未計B1帶出既268C,279X,968果堆客

如果呢水九巴服務得班客kimochi
往後個個禮拜都有得咁食

kingprowm 發表於 2024-3-31 19:28

疫情三年困咗係香港咁耐,去到既地方好多都去過,去唔到既都係難行既山或者冇街渡去到既島,香港仲有邊度可以俾人消磨四日假期
頁: [1]
查看完整版本: 復活節一家大小搭九巴玩盡港九新界