鄭笑 發表於 2005-6-28 19:01

bigfish_hk2 發表於 2005-6-28 19:11

上堂o既時候,同學o係課室拎塊照妖鏡出黎照!

TL 發表於 2005-6-28 20:21

湯美 發表於 2005-6-28 21:39

無論上緊堂定係轉堂時間都會拎塊鏡出黎照,
照完又搞個頭,之後又再照過!
分分鐘唔見左塊鏡仲慘過記大過!;)

一 Lunch 同埋小息時間,
無論男男女女都三五成群咁一齊入廁所鬥照,
一番班房個頭就肯定係濕嘅;
男嘅例牌行後幾部照全身,
明明攝好嘅恤衫都要再攝過。#:`(

無論咩時候都硬係有人攞面油紙抹面油,
而且仲周圍問人要唔要,
指定時間垃圾桶就會積聚好多用過嘅面油紙!:mad:

某值日生一小息同 Lunch 時間就好緊張咁擦走黑板上面嘅字,
然後好有心機咁重身寫過本身有嘅野:包括日期、功課欄同重要事項等;#:-/

某啲同學一有少少時間就不斷執櫃桶,
務求令自己有一個舒適嘅讀書環境!#;D

仲有太多,不能盡錄!#;oD

煙神 發表於 2005-6-29 15:40

湯美在 2005-6-28 09:39 PM 發表:

無論上緊堂定係轉堂時間都會拎塊鏡出黎照,
照完又搞個頭,之後又再照過!
分分鐘唔見左塊鏡仲慘過記大過!;)

一 Lunch 同埋小息時間,
無論男男女女都三五成群咁一齊入廁所鬥照,
一番班房個頭就肯定係濕 ...

搞笑嘅係有啲人點整個頭都係咁樣衰#:D

HY671 發表於 2005-6-29 17:09

男人老狗照鏡就話之整姐,女人係唔係都照一餐架啦,對佢地黎講唔算之
整喎!

我老婆臨訓都要照一照,咪又係咁。

Ketsu 發表於 2005-6-29 17:16

煙神在 2005-6-29 03:40 PM 發表:

搞笑嘅係有啲人點整個頭都係咁樣衰#:D

我以前有個同學頭髮好短走去分界
結果俾阿sir話佢做乜整條坑渠出黎:P

另一個個男同學就居然學人留指甲
不過呢個理論上唔算姿整
因為佢解釋係用黎自衛喎!:D

仲有一個就居然專登走去留鬚(中學生喎!)
阿sir見到就話如果佢第二日再唔剃左佢就唔俾考試!:P:D
(最近見佢果陣
佢已經變成一個鬍鬚佬喇)

nwfb1601 發表於 2005-6-30 11:49

Sorry!睇錯 title,吉文。 http://img.photobucket.com/albums/v337/1601/tongue.gif

[ Last edited by nwfb1601 on 2005-7-8 at 19:19 ]

5074 發表於 2005-6-30 15:37

Ketsu在 2005-6-29 05:16 PM 發表:
另一個個男同學就居然學人留指甲
不過呢個理論上唔算姿整
因為佢解釋係用黎自衛喎!:D

老實講
呢樣我都會做
不過我只係留最尾果隻
我最憎人上上下堂無啦啦寧轉後面整我
佢咁整我咪"wei"佢囉

之後佢就唔夠膽再整我..

epsilon 發表於 2005-6-30 21:59

nwfb1601在 2005-6-30 11:49 發表:

大把啦...... http://img.photobucket.com/albums/v337/1601/grin.gif

1. 係廁所 gel 頭同洗臉
2. 打完波之後俾老師捉住,要佢即刻攝衫(仲要係走廊)
3. 轉堂0個陣食0野
4. 朝早老師入課室之前食早餐

真係好唔明白你以上講既同姿整有咩關係?
第1點勉強可以話蠟頭係姿整行為,
但佢地去廁所做都已經算係咁,
洗面去保持個人衛生就點都講唔上姿整啦?
第2點係「lair fair」到俾老師捉都可以叫姿整?
之後果兩點仲要係完全唔對題。
到底你有冇睇清楚標題講乜?
頁: [1] 2
查看完整版本: 你地覺得返學時,同學有D乜「之整」既行為?