CTBVolvo637 發表於 2008-10-11 16:13

JN6854 發表於 2008-10-11 16:20

佢地擺香港仔總站塊大海報
我記得係講海怡站搬去海怡巴總對出0既地底

CTBVolvo637 發表於 2008-10-11 16:22

brianlhm 發表於 2008-10-11 16:47

回復 3# 的帖子

係巴總入口地底

JN6854 發表於 2008-10-11 19:21

原帖由 CTBVolvo637 於 2008-10-11 16:22 發表 http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif
海怡巴總對出0既地底 係咪即係 91, 93 , 95B   18座巴士站個邊呢??:L

JN兄仲有冇多少少information呢:)
確實位置係海怡巴總出面、海怡東商場交界個「Y字路口」
連設計都畫成「Y」字形

原定0係利怡樓對出 因為要遷就地底電纜所以要改位置

SunnyJacky9094 發表於 2008-10-12 13:21

最大黨響香港仔有好多張banner.....黃竹坑利東同海怡站都有講。
海怡站應該唔係Y字形, 去到路口就冇ga啦......應該係一字形, 出口就建議響巴總出面, 寶血小學出面同埋上面講嘅91, 93, 95B巴士站度。

JN6854 發表於 2008-10-12 14:25

0黎緊個星期五(十七號)晚八點會0係利東社區會堂開諮詢會
而由今日起至16號會0係利東社區會堂地下做巡迴展覽

民x聯塊大Banner可能係畫0左大堂個size出0黎
地鐵份資料幅圖係0岩0岩Y字路口度
一陣落開街望望先

K仔 發表於 2008-10-12 14:57

原帖由 JN6854 於 2008-10-12 14:25 發表 http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif
0黎緊個星期五(十七號)晚八點會0係利東社區會堂開諮詢會
而由今日起至16號會0係利東社區會堂地下做巡迴展覽
搭單一問,從何處可得知諮詢會的地點和時間?
謝謝

SunnyJacky9094 發表於 2008-10-12 16:55

回復 8# 的帖子

好多途徑都知, 第一, 之前海怡諮詢會派左一份野有寫, 二, 上地鐵網 第三, 巡迴咫覽d board上好似有寫

brianlhm 發表於 2008-10-12 18:19

Mtr網好似冇寫.........
頁: [1] 2
查看完整版本: MTR 港鐵南港島線利東村站最新方案