bananasims 發表於 2010-6-12 11:45

回復 10# 的帖子

我就無 8GB 喺手,我就有部 iPhone 3G
一樣硬件,咁通訊錄、備忘錄等等反應特慢
所以買 upgrade 咗既 32GB 算

其實上年都係清貨先至送 iPod Touch,不過前年就唔係,因為無出新 model

你如果想要 BTS,5-5 攤分的話大把大專生肯…

上年同前年我都用 BTS 優惠買 Macbook(一部我自己一部家姐)
今年我會再用我家姐大學既 quota 入部 Macbook Pro(我自己)
希望可以執相都脫離好多問題既 Windows…

以前我成日覺得 Mac 好唔抵
玩咗兩年之後中咗毒
唔係因為部機快,係因為個 Mac OS X
呢啲就係 Apple 既魔力 :lol

OTIS401 發表於 2010-6-13 21:16

宜家有興趣的,反而係想知幾時會有itouch第4代
家中的MP3機已經開始有就黎死得的現象,同埋都有點能力
都想知下一代的itouch會有咩function,會唔會又用A4 CPU
就算買唔到,都可以等到9月出的nano...;P

AD264 發表於 2010-6-24 12:55

唔知到時行貨賣幾錢呢:loveliness:

OTIS401 發表於 2010-6-26 21:09

iPhone 4水貨登陸叫價萬五元

http://hk.news.yahoo.com/article/100625/3/ius8.html

真係傻傻地的
好地地千七左右的機就賣到成萬:funk:
頁: 1 [2]
查看完整版本: 高清iPhone 4亮相 水貨最快下月到港