Fun_FC 發表於 2006-1-7 21:54

為何我的MSN不能看訊息紀錄?

如圖,每個人都是出現這些。

hkbw 發表於 2006-1-7 23:17

原帖由 Fun_FC 於 2006-1-7 21:54 發表
如圖,每個人都是出現這些。

你要去我已接收的檔案, 之後會見到有個folder係你的email address..
然後用ie開個d file..第一次要自己set的, 那就可以看到的了...

Fun_FC 發表於 2006-1-8 10:54

原帖由 hkbw 於 2006-1-7 23:17 發表

你要去我已接收的檔案, 之後會見到有個folder係你的email address..
然後用ie開個d file..第一次要自己set的, 那就可以看到的了...
唔得,仲係咁#:(

aaron 發表於 2006-1-8 17:06

問你1條問題,有無用MSN PLUS?

Fun_FC 發表於 2006-1-8 19:40

原帖由 aaron 於 2006-1-8 17:06 發表
問你1條問題,有無用MSN PLUS?
沒有

我之前仲睇到的,昨天想看的時候就看不到了,不過之前是幾時就忘了。

kmb3asv3 發表於 2006-1-8 20:37

樓主, 小弟再加幾條問題

1. 有無試過重裝MSN?
2. 最近有無裝過會間接用上Internet Explorer的application? 因為我覺得係IE炒左所以讀唔到那些XML檔案.
3. 未知你是否用XP, 如果是, 有無試過用winxp個system restore將部腦時光倒流到幾日未有事之前的時間?

Fun_FC 發表於 2006-1-8 22:19

原帖由 kmb3asv3 於 2006-1-8 20:37 發表
樓主, 小弟再加幾條問題

1. 有無試過重裝MSN?
2. 最近有無裝過會間接用上Internet Explorer的application? 因為我覺得係IE炒左所以讀唔到那些XML檔案.
3. 未知你是否用XP, 如果是, 有無試過用winxp個system...

1 2 都無,最近只係update過media player
3.我係用Me#:-/

hk4sure 發表於 2006-1-8 22:35

原帖由 Fun_FC 於 2006-1-8 22:19 發表

3.我係用Me#:-/

ME 都有 system restore~ :P

Fun_FC 發表於 2006-1-8 22:54

原帖由 hk4sure 於 2006-1-8 22:35 發表

ME 都有 system restore~ :P
不過我都唔知幾時既事,因我主要用ICQ,唔用msn,算了吧!
如解決唔到,用mircosoft work都勉強睇到。
頁: [1]
查看完整版本: 為何我的MSN不能看訊息紀錄?