toyl 發表於 2011-8-29 16:57

MTR Club: 搭港鐵過境 搭多幾程 送你免費車程

剛剛收到MTR Club電郵,平時搭百賞一我無份,今次又有以下推廣:

搭港鐵過境 搭多幾程 送你免費車程

感謝你選乘港鐵的過境服務往返內地,你已被抽中,有機會免費獲得港鐵單程車票*一張!你只需於2011年9月1日至9月30日,使用已登記的八達通卡^乘搭港鐵往返羅湖站或落馬洲站兩次或以上#,便獎你港鐵單程車票*乙張!你的乘車資料經核實後,我們會再發電郵通知你有關換領免費車票的方法。

使用落馬洲站過境可直駁深圳地鐡龍華綫(四號綫),帶你去到更多更新熱點。

^ 已登記的八達通卡號碼不可於2011年5月1日至2011年10月31日期間更改,方可參予是項推廣。

# 以港鐵的系統紀錄為準

* 車票發出日起30天內有效,可免費乘搭港鐵車程一次 (機場快綫、東鐵綫頭等、往來羅湖站及落馬洲站、輕鐵、港鐵巴士及港鐵接駁巴士除外)。尖沙咀站及尖東站為兩個獨立車站,如經尖沙咀站或尖東站轉綫必須另購車票繼續行程。

查詢請致電港鐵友禮會熱綫2993 4375。

48x 發表於 2011-8-29 22:41

呢個Promo長期都有 只不過唔係個個都收到

( 因為要搭過過境車程先有 ):)

2A_DL13 發表於 2011-8-30 22:00

原帖由 48x 於 2011-8-29 22:41 發表 http://hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif
呢個Promo長期都有 只不過唔係個個都收到

( 因為要搭過過境車程先有 ):)

何謂往返羅湖或落馬洲兩次?

即係一定要羅湖出、羅湖入?咁如果羅湖出、落馬洲入,又得唔得,
再者如果羅湖出、羅湖入、落馬洲入、落馬洲出,但中間隔左幾程唔
知乜野交通又得唔得?

toyl 發表於 2011-9-8 16:42

我記得以前兩程過境就已經符合條件。
頁: [1]
查看完整版本: MTR Club: 搭港鐵過境 搭多幾程 送你免費車程