Alex_Tsang 發表於 2006-4-16 14:45

昨天特見-銀色低地台車重現3路公交上

昨天在興華賓館門外,看見那部銀色低地台車在3號公交線行走,
手上沒有相機,真係激死!隱約好像是已經出了深圳車牌,但有
待證實.

millertong 發表於 2006-4-16 18:31

銀色低地台 = 一汽個部低地台 ???

2A_DL13 發表於 2006-4-16 21:41

原帖由 Alex_Tsang 於 2006-4-16 14:45 發表
昨天在興華賓館門外,看見那部銀色低地台車在3號公交線行走,
手上沒有相機,真係激死!隱約好像是已經出了深圳車牌,但有
待證實.

上星期五一見,此車未有深圳車牌。

da54 發表於 2006-4-16 21:45

如果係一汽的話,我四月頭都見到... 或者佢地根本未消失過....?

另外我睇返相,當時佢仍然用臨時車牌....

2A_DL13 發表於 2006-4-16 22:16

原帖由 da54 於 2006-4-16 21:45 發表
如果係一汽的話,我四月頭都見到... 或者佢地根本未消失過....?

另外我睇返相,當時佢仍然用臨時車牌....

我懷疑佢整多過行.....因為實在非常小見呢幾部低地台....
而我曾坐車經過黃貝嶺見到架一汽太湖泊左係車廠入面。

CMB 發表於 2006-4-16 22:24

原帖由 2A_DL13 於 2006-4-16 22:16 發表

我懷疑佢整多過行.....因為實在非常小見呢幾部低地台....
你真幸運,
我上次坐足全程3號只見到XMQ6122G.

da54 發表於 2006-4-16 23:28

原帖由 2A_DL13 於 2006-4-16 22:16 發表

我反而見到架宇通 (或者係黃海) 泊係黃貝嶺...(1/4 的事)

leslie 發表於 2006-4-17 01:26

原帖由 CMB 於 2006-4-16 22:24 發表

你真幸運,
我上次坐足全程3號只見到XMQ6122G.

仲要上到去坐足3程都是XMQ6116G,總是同靚仔d的蘇金 KLQ6116 無緣
頁: [1]
查看完整版本: 昨天特見-銀色低地台車重現3路公交上