GC431 發表於 2006-4-25 21:29

英 皇 教 育 大 變 陣

全 英 皇 教 育 英 文 科 及 英 語 運 用 化 收 生 最 多 、 流 失 率 最 低 既 tutor k.oten 無 la la ,比 人 炒 左!

JX9097 發表於 2006-4-25 21:47

吓?唔通成個examfighter會徹離英皇??
不過K.Oten都唔使驚冇地方做~
大把地方爭住請^.^

garyfirst 發表於 2006-4-25 23:17

原帖由 JX9097 於 2006-4-25 21:47 發表
吓?唔通成個examfighter會徹離英皇??
不過K.Oten都唔使驚冇地方做~
大把地方爭住請^.^

遲早的事......
Examfighter 內,KC Chau 最早被迫走,依家到 K.Oten......
純粹小弟個人意見:K.Oten 會唔會重返自己開舖的道路呢?

JX9097 發表於 2006-4-25 23:27

原帖由 garyfirst 於 2006-4-25 23:17 發表
遲早的事......
Examfighter 內,KC Chau 最早被迫走,依家到 K.Oten......
純粹小弟個人意見:K.Oten 會唔會重返自己開舖的道路呢?

現時examfighter...
得番Dick Hui 同埋 Herman Yeung仲喺英皇...
唔知佢哋會唔會走埋一份呢...

S3BL103 發表於 2006-4-26 00:03

cheungtszfung 發表於 2006-4-26 14:10

原帖由 JX9097 於 2006-4-25 23:27 發表
現時examfighter...
得番Dick Hui 同埋 Herman Yeung仲喺英皇...
唔知佢哋會唔會走埋一份呢...
聽聞Dick Hui 9月會轉去現代……

JX9097 發表於 2006-4-26 14:42

原帖由 cheungtszfung 於 2006-4-26 14:10 發表

聽聞Dick Hui 9月會轉去現代……

莫非現代會全面接收examighter?!

cheungtszfung 發表於 2006-4-26 15:11

如果K.Oten學周勤才咁轉去現代,英皇咁做根本係自己趕客……

JX9097 發表於 2006-4-26 15:15

原帖由 cheungtszfung 於 2006-4-26 15:11 發表
如果K.Oten學周勤才咁轉去現代,英皇咁做根本係自己趕客……

由周勤才件事開始已經知道英皇倒緊自己米啦

cheungtszfung 發表於 2006-4-26 15:24

原帖由 JX9097 於 2006-4-26 15:15 發表
由周勤才件事開始已經知道英皇倒緊自己米啦
頭先上其他網睇,話F.Shum想連Kelvin Ko都炒……:L

P.S. 不過2月個時周勤才轉去現代覺得好突然……
P.S.2 88K某部3AV車尾個英皇廣告上個月仲有周勤才:lol
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 英 皇 教 育 大 變 陣