horsedog83 發表於 2016-4-22 11:23

(新聞)汪明荃應邀出席港鐵活動 當場斥票價貴:「係咪後...

http://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/17571/%E6%B1%AA%E6%98%8E%E8%8D%83%E6%87%89%E9%82%80%E5%87%BA%E5%B8%AD%E6%B8%AF%E9%90%B5%E6%B4%BB%E5%8B%95-%E7%95%B6%E5%A0%B4%E6%96%A5%E7%A5%A8%E5%83%B9%E8%B2%B4-%E4%BF%82%E5%92%AA%E5%BE%8C%E6%82%94%E8%AB%8B%E6%88%91%E5%9A%9F-

請汪明荃真係死得啦

宣傳變鬧人

lsc04d11 發表於 2016-4-22 12:55

咩野死得?阿姐講中哂point都唔知幾好。最好港鐵即檢討,下年額外加1300萬做第二程九折好,受惠幾日都好。(計埋請曾志偉,阿姐,之後至少十個嘉賓既show錢,仲有廣告費,2000萬都應該有啦!)
搞生日優惠仲要抽中?

不過警告你,唔好即時取消優惠呀,對6-3月既人好唔公平!

dogdog002 發表於 2016-4-22 18:59

lsc04d11 發表於 2016-4-22 12:55
咩野死得?阿姐講中哂point都唔知幾好。最好港鐵即檢討,下年額外加1300萬做第二程九折好,受惠幾日都好。( ...

佢而家每個月抽一次咪每個月見一次報囉

好過前排每日加一班車全年加夠365班車果類廢話

053h4 發表於 2016-4-23 09:42

頁: [1]
查看完整版本: (新聞)汪明荃應邀出席港鐵活動 當場斥票價貴:「係咪後...