Crotone 發表於 2006-6-11 06:54

今日閱方向報,年年都有係Roadshow 出現的當代Mia Wong 過檔英皇.
下年roadshow 不用見她扮鬼扮馬 :lol

U-157星之Kelvin 發表於 2006-6-11 11:28

原來現代今年搵左個靚仔Model教IT
結果好多少女為睇靚仔而報course
真可悲!

個靚仔Model叫 Frankie Tam,有經過馬會門口都見到個紙板保安,相中人就係他
原本在大學教IT,兼職係Model,在上個月跳槽去現代

Frankie Tam

~誰@359~ 發表於 2006-6-11 13:43

原帖由 limited 於 2006-6-10 13:54 發表
有型男導師吸引女同學
同樣地, 男同學也需要靚女導師 :P

而家去補習社補習, 除左要有料
仲要有視覺享受 :L
咁佢似乎選錯人…最少我都唔覺得上面果兩個靚:L

jorg 發表於 2006-6-11 19:49

原帖由 ~誰@359~ 於 2006-6-11 13:43 發表

教書o黎講
算ok ga la:lol

Ken_Dy 發表於 2006-6-12 03:40

There is one new Maths tutor joined Modern
his name is Raymond Chung, teach together with W.L.Lee in lower form maths~

Ketsu 發表於 2006-6-12 09:13

原帖由 ~誰@359~ 於 2006-6-11 13:43 發表

以前返學都幾想遇到d 靚女miss
但冇既唔通唔返學咩...

老實講丫
如果補習唔能夠令到你考試成績好
咁你搵個港姐同你補都冇用啦

究竟而家係為左考好個試而補習丫
定係為左睇靚仔靚女而補習架?
要睇靚仔靚女既
不如去尖沙咀銅鑼灣d 高檔商場
慢慢睇到夠啦...

以前要補習既原因
最原始既講法係因為追唔上課堂既教學進度
所以先要響課餘時間補習
再之後已經變為為在要操熟考試
而要「買」考試貼士
家陣...:L
原來連補習老師都要「美貌與智慧並重」
唔怪得家陣d 港姐質素每下愈況囉
原來去哂「教育界」:lol

bigfish_hk2 發表於 2006-6-12 23:49

講真,呢間補習社請番黎o既導師係有一定水準(雖然補習費較其他小規模o既補習社貴好多)
阿Ken Sir 唔會求其搵o的唔識教書o既人番黎做導師
導師除左要有包裝外,Ken Sir都要睇下求職者有冇內涵

~誰@359~ 發表於 2006-6-13 21:01

原帖由 Ketsu 於 2006-6-12 09:13 發表

以前返學都幾想遇到d 靚女miss
但冇既唔通唔返學咩...

老實講丫
如果補習唔能夠令到你考試成績好
咁你搵個港姐同你補都冇用啦

究竟而家係為左考好個試而補習丫
定係為左睇靚仔靚女而補習架?
要睇 ...
教育界?我只係聽過有教育界既人走去選港姐仲要贏左咋:lol

jorg 發表於 2006-6-13 22:50

原帖由 ~誰@359~ 於 2006-6-13 21:01 發表

教育界?我只係聽過有教育界既人走去選港姐仲要贏左咋:lol

嚴格黎講
你講果位唔算教育界喎:L

~誰@359~ 發表於 2006-6-14 15:37

原帖由 jorg 於 2006-6-13 22:50 發表

嚴格黎講
你講果位唔算教育界喎:L
咁「即將投身教育界」囉:lol
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: (現代教育) 靚女律師教英文 Interesting?!?! + 名校女教師 靚版小雲教英文???