ek2431 發表於 2006-6-19 11:20

[問] 深圳去廣州既商務大巴

請問深圳去廣州既大巴,除左東方商務快車之外,
仲有無其他公司有商務車?我記得有廣州 ISUZU,
不過得一兩班,東方快車又成粒鐘先一班...

millertong 發表於 2006-6-19 13:32

除左廣州交通隻團既東方商務快車(BOVA)之外
仲有粵運快車既省廣深(ISUZU)
仲有廣州長運(Neolpan)

如果普通ge 就推介
龍巴(Neolpan)D 位闊D ga
廣州長運(宇通MAN)
新錦湖(SETRA,BOVA,VOLVO)多車

ek2431 發表於 2006-6-21 18:05

原帖由 millertong 於 2006-6-19 13:32 發表

咁廣州長運既商務 Neoplan 密唔密架?係唔係同東方快車同一條坑?

millertong 發表於 2006-6-21 20:36

原帖由 ek2431 於 2006-6-21 18:05 發表

咁廣州長運既商務 Neoplan 密唔密架?係唔係同東方快車同一條坑?

Sorry ,我自己都唔你好清楚

KC6994 發表於 2006-6-21 23:49

原帖由 ek2431 於 2006-6-21 18:05 發表

咁廣州長運既商務 Neoplan 密唔密架?

小弟有一張廣州長運Euroliner的開車時間卡片,從車上拎的

羅湖汽車站開:
0842、1030、1218、1312、1406、1415、1603、1733、1827、1930、
2033、2127、2216

廣州省汽車站開:
0719、0836、0900、1100、1124、1212、1400、1500、1624、1748、
1824、1848、2000

不過呢張所謂發車時間表,都係用來參考好了
小弟就覺得張卡的時間唔係好準

S3BL121 發表於 2006-6-22 19:00

廣州長運的商務Neoplan Euroliner

ek2431 發表於 2006-6-22 21:11

嘩... 好正呀...
不過以上面個時間表,我去果個時間應該無商務 neoplan..
唔知而家有無 d 新加既商務 neoplan 班次呢?

FD_8592 發表於 2006-7-4 01:55

原帖由 millertong 於 2006-6-19 13:32 發表

如果普通ge 就推介
龍巴(Neolpan)D 位闊D ga
廣州長運(宇通MAN)
新錦湖(SETRA,BOVA,VOLVO)多車

仲有省廣深 B10M 係主力
頁: [1]
查看完整版本: [問] 深圳去廣州既商務大巴