yuck 發表於 2018-6-20 23:37

將軍澳彩明惠康即將結業

6月21日最后一天營業,稍后將會搬上商場三樓,不知會否改名Market Place by Jasons,還是繼續原名經營

dogdog002 發表於 2018-6-21 20:44

梗係唔會啦

佢改名做MarketPlace咪趕客囉

本身就係會價格差別先吸引到人去惠康買;P

lsc04d11 發表於 2018-6-23 21:56

當全東涌既都係market place,有乜問題? 上次喺富東見到market place嚇我一跳(喺東涌北啲新樓就話market place je...領展商場都咁玩,就。。。。)

jpoon 發表於 2018-6-25 00:00

lsc04d11 發表於 2018-6-23 21:56
當全東涌既都係market place,有乜問題? 上次喺富東見到market place嚇我一跳(喺東涌北啲新樓就話market pla ...
呢間唔係領展商場第一間
唔計買返嚟又賣走咗嘅現崇山商場,何文田廣場(上手係有凍肉賣嘅華潤)應該係第一間領展分店

dtfaiwong 發表於 2018-7-5 23:07

轉Market Place真係趕客,以前馬鞍山新港城間惠康超級廣場好好生意,收銀經常要排隊,特別係星期六日同Enjoy Card折扣日。依家開番Market Place大部分時間都唔駛排隊,反而樓下街市間惠康同對面馬鞍山廣場間Taste就繼續人頭湧湧,可能因為D嘢貴咗又少咗嘢賣,特別係新鮮嘢Taste多好多。

dramax 發表於 2018-7-7 19:32

dtfaiwong 發表於 2018-7-5 23:07
轉Market Place真係趕客,以前馬鞍山新港城間惠康超級廣場好好生意,收銀經常要排隊,特別係星期六日同Enjo ...

新港城間market place 唔好行,啲嘢又擺到好亂
頁: [1]
查看完整版本: 將軍澳彩明惠康即將結業