ricky 發表於 2019-4-7 19:51

美孚至九龍灣Megabox 紅van

我在九龍灣企業廣場見到呢張路線圖,無講時間服務,只有查詢電話留位。路線聲稱往美孚方向經新蒲崗、九龍城、深水埗、長沙灣,往九龍灣方向經黃大仙、新蒲崗。有無站友見到呢條線行車呢?

JCTK 發表於 2019-4-7 20:22

聽講下個月先開線

ricky 發表於 2019-4-7 20:34

JCTK 發表於 2019-4-7 20:22
聽講下個月先開線

原來係真嘢﹗佢在返放工時間服務定全日服務?
呢個電話同時係官美線,似係官美線的分線。

JCTK 發表於 2019-4-7 22:34

ricky 發表於 2019-4-7 20:34
原來係真嘢﹗佢在返放工時間服務定全日服務?
呢個電話同時係官美線,似係官美線的分線。

佢哋咩都無講.
不過依條線非繁唔似夠客, 繁時官美唔夠車.

ricky 發表於 2019-4-7 22:58

JCTK 發表於 2019-4-7 22:34
佢哋咩都無講.
不過依條線非繁唔似夠客, 繁時官美唔夠車.

我就係見乜時間都無寫,所以好奇一問。
佢可能只做返放工時間,因為留意到佢特登兜新蒲崗。

JCTK 發表於 2019-4-7 23:35

ricky 發表於 2019-4-7 22:58
我就係見乜時間都無寫,所以好奇一問。
佢可能只做返放工時間,因為留意到佢特登兜新蒲崗。
...

但係奇怪在官美繁時自己都唔夠車要靠外來車幫手. 反而非繁大把車做下依d都無所謂

ricky 發表於 2019-4-8 10:23

但係奇怪在官美繁時自己都唔夠車要靠外來車幫手. 反而非繁大把車做下依d都無所謂 ...

美官線係唔係有公海車?

andy92 發表於 2019-4-8 10:44

但係奇怪在官美繁時自己都唔夠車要靠外來車幫手. 反而非繁大把車做下依d都無所謂 ...

睇番佢定線係美孚一站即上龍翔道,非繁應該唔夠客

238X 發表於 2019-4-8 10:52

九展有 event 嗰陣一向有散場紅小出美孚,20 蚊一位,會唔會併埋落呢條線?

ricky 發表於 2019-4-8 12:01

andy92 發表於 2019-4-8 10:44
睇番佢定線係美孚一站即上龍翔道,非繁應該唔夠客

非繁如果行車,可能跟番官美線咁行

頁: [1] 2
查看完整版本: 美孚至九龍灣Megabox 紅van