LN9267 發表於 2019-5-12 09:35

大埔一田至荃灣千色店紅小?

https://www.facebook.com/504846459671899/photos/a.741746449315231/1263345920488612/?type=3&theater

有地區人士貼這條新紅小路線資料,只限0700-0830服務。

我相信這條紅小可能看著今年73X RPP來打,所以才出現。

eric278 發表於 2019-5-12 12:50

大荃線紅小復活?

ricky 發表於 2019-5-12 16:28

可以執到73X的散客,起碼去葵興芳返工唔使轉車。

wingho_cwh 發表於 2019-5-12 17:56

明顯係等政府開放八幹啦,無八幹焗經深水埗無生意,有八幹應該無咁慘淡嘅,係唔知佢如果第日生意 OK 想加時嘅話邊度搵幾部車出嚟啫,宜家嘅車務安排就明顯係「那朝早晨」車隊嚟架架喇,但係如果想加時做埋下繁同夜晚嘅話,「那夜凌晨」其實無乜抽車空間

053h4 發表於 2019-5-12 21:56

TuNg''=) 發表於 2019-5-12 22:36

冇得行吐公,冇得行城隧連青沙都未行得。
仲要貴過73X,又唔知幾耐一班車

除左埔公居民,真係諗唔到咩誘因要搭你。
你話做通宵時段都仲機會玩下。

kitarolo 發表於 2019-5-13 00:07

ricky 發表於 2019-5-12 16:28
可以執到73X的散客,起碼去葵興芳返工唔使轉車。

272P呢? 樓上話齋
得返埔公客會用……

10598C 發表於 2019-5-13 00:07

wingho_cwh 發表於 2019-5-12 17:56
明顯係等政府開放八幹啦,無八幹焗經深水埗無生意,有八幹應該無咁慘淡嘅,係唔知佢如果第日生意 OK 想加時 ...

冇青沙公路紅van好似可以行大埔道、龍翔道?

10598C 發表於 2019-5-13 00:09

kitarolo 發表於 2019-5-13 00:07
272P呢? 樓上話齋
得返埔公客會用……

272P本身區內好兜,之餘又要行科學園、長沙灣,小巴唔差得去邊啫...

wingho_cwh 發表於 2019-5-13 12:03

10598C 發表於 2019-5-13 00:07
冇青沙公路紅van好似可以行大埔道、龍翔道?

行大埔道咪經咗深水埗囉
條線曾經行過呈祥道,但最後係落埋嘉頓

頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 大埔一田至荃灣千色店紅小?