HS1588 發表於 2019-6-22 01:58

今晚 104R 特別服務 ?

岩岩發完夢返屋企
行到出軒尼斯道竟然見到有架 104R 係街邊等客, 有白衫職員係度舉牌拉客上車
開車之後中途有人係路邊截車都照比上... 成架紅 van 咁, 幾搞笑;P
不過睇返官方渠道又唔見有咩通告話有 104R 出現:L

straysheep123 發表於 2019-6-22 02:14

直往旺角警署????

陳太 發表於 2019-6-22 04:09

九巴到底係做巴士?做紅頂定係做賊?

FY5856 發表於 2019-6-22 04:30

直頭有一部係 PP 門口等客,有人出黎嗌九龍,九龍。可惜當時等個fd係現場悼念同上香,部車走左。不過都係件好事,通宵時段要 N121 轉 N122 仲要去到菲林明道先有 N121。咁樣出黎載示威者同悼念者其實唔錯呀。

陳太 發表於 2019-6-22 04:46

據了解根本有關方面冇批過,有乜冬瓜豆腐保險唔包。一間上市公司要做到咁低等?

noname617 發表於 2019-6-22 07:45

督察攪牌比車長行?

GD1570 發表於 2019-6-22 08:44

陳太 發表於 2019-6-22 04:46
據了解根本有關方面冇批過,有乜冬瓜豆腐保險唔包。一間上市公司要做到咁低等? ...
九巴無上市的,上市嗰間係戴通。

同埋白衫係唔係九巴職員都係一個問題啦!!!
你唔畀新巴派車咩...

加上特別情況特別執行,尋晚咩情況唔駛我多講啦!
咁派架車出嚟清吓客有咩問題?
唔通機場過咗01:00後城巴出A11/A12/A21/A22/A29出嚟清客又無出通告又叫「低等行為」嗎?

AP149 發表於 2019-6-22 09:47

GD1570 發表於 2019-6-22 08:44
九巴無上市的,上市嗰間係戴通。

同埋白衫係唔係九巴職員都係一個問題啦!!!

日日過左0000機場都仲有A11/A12/A22/A29開架啦;P;P

直頭係正常行為唔係低等行為

GD1570 發表於 2019-6-22 10:13

AP149 發表於 2019-6-22 09:47
日日過左0000機場都仲有A11/A12/A22/A29開架啦

直頭係正常行為唔係低等行為

打錯時間,應該係01:00:lol

ky927 發表於 2019-6-22 11:11

乜可以想開就開嘅咩,咁佢蠢左啦,開168R嘛,橫掂都係隨意開,168R係中央郵政局開多個站,照收$3x 一位囉

頁: [1] 2 3
查看完整版本: 今晚 104R 特別服務 ?