ATSE40 發表於 2020-3-11 18:13

九巴公開路線詳細時間表

講多無謂,直接俾link,唔知幾時開始有:http://search.kmb.hk/TD_SS/86A.pdf

只要打條路線就會有嗰條路線嘅班次,拜山線暫時見到得 3S 有。

OT 點解 86(?) 同 86A 減咗但係運吉無改過呢?

Ricky403 發表於 2020-3-11 19:15

呢個只不過係照抄運豬張服務詳情表...

HT408 發表於 2020-3-11 20:54

呢份唔係肺炎時間表,係正常嗰份

ccicoltd 發表於 2020-3-11 21:41

繼新城後到九巴公開 SoS 班次 (雖然已經不準確),究竟是受了哪方的壓力?

HT408 發表於 2020-3-11 21:50

ccicoltd 發表於 2020-3-11 21:41
繼新城後到九巴公開 SoS 班次 (雖然已經不準確),究竟是受了哪方的壓力?

另外,今日經過青山道所見,大部分站牌之乳豬紙已補回班次表,而非只有頭尾車之版本
昨日於顯徑等車亦見有九巴職員更換乳豬紙

kiwai 發表於 2020-3-11 21:57

除咗冇特別線外, 唔知點解冇848和869

FY5856 發表於 2020-3-11 22:04

HT408 發表於 2020-3-11 21:50
另外,今日經過青山道所見,大部分站牌之乳豬紙已補回班次表,而非只有頭尾車之版本
昨日於顯徑等車亦見 ...

最近好多站都換晒垃圾紙V2

亞公角街沿線、沙田鐵路站、美孚、汀角路沿線、源禾路瀝源邨站、港島大部份九巴站、西貢沿線等等

FY5856 發表於 2020-3-11 22:24

kiwai 發表於 2020-3-11 21:57
除咗冇特別線外, 唔知點解冇848和869
有部分屬某線特別班次個啲特別線可以係主線到睇到

例如睇 265B 裡面有 265S,睇 270A 裡面有 270B 270C 270D 270P 270S

kiwai 發表於 2020-3-11 22:37

FY5856 發表於 2020-3-11 22:24
有部分屬某線特別班次個啲特別線可以係主線到睇到

例如睇 265B 裡面有 265S,睇 270A 裡面有 270B 270C 2 ...

其實我指的特別線是拜山線、散場線、節日通宵線之類

如引起誤會, 請見諒

ctb234 發表於 2020-3-11 22:40

九巴交返個牌出黎,俾邨巴做仲好。
頁: [1] 2
查看完整版本: 九巴公開路線詳細時間表