KC3555 發表於 2020-3-29 23:35

s20131417 發表於 2020-3-29 23:02
大家仲記得當年小弟將118P全日化放出嚟嗰陣,
順道同該區區佬講過話
「喂,你個idea小弟放咗上嚟喎」,

點上來也不代表甚麼,頂盡係政客來望下巴膠們有甚麼高見。但都係得啖笑。
唔怕得罪所有嚟觀光的政客,如果你覺得邊位巴膠做實事,應該同佢哋接洽如何叫他們助你一臂之力,提升你的政治籌碼。
與其放喺度,點解唔真真正正走到現實世界去做實事?
反而政客睇完你篇文,好似我又俾人追呢個問題,嗰個問題,百孔千瘡,最後評定業積失敗?

EX-TL 發表於 2020-3-29 23:47

順道同該區區佬講過話

人哋求其hea一句你就開心成咁, 真係易氹!:L

氹完你, 之後呢, 有咩跟進?

nickk 發表於 2020-3-30 13:02

s20131417 發表於 2020-3-29 12:36
呢度都會討論埋各區區議員競選時提出之交通措施,
例如118P提升至每天全日服務,並更改編號為118X。 ...

直頭叫X118仲清楚

s20131417 發表於 2020-3-30 19:12

點上來也不代表甚麼,頂盡係政客來望下巴膠們有甚麼高見。但都係得啖笑。
唔怕得罪所有嚟觀光的政客,如 ...

我哋係討論各政策進度,尤其係路線脫班問題。

kay 發表於 2020-3-30 19:42

樓主角色係類似news curation, 但版友似乎唔係想要呢d野,早幾日有版友做新車summary,結果比人話綜合一手資料無新野睇。巴迷真係有野想搞,不妨落場搞啦,反正熱心既人,都唔介意無錢收。上次嘈到九巴要再改豬紙班友,都係無錢袋。

JU2541 發表於 2020-3-31 21:14

順道同該區區佬講過話

就憑呢句已經知你腦筍可能未生好
仲以為自己好威威

比個叻囉好未?

s20131417 發表於 2020-4-6 21:15

唔怕得罪所有嚟觀光的政客,如 ...

區佬都要參考一下版友(居民)意見,
先會整理成建議俾當局知…
頁: 1 [2]
查看完整版本: 【不斷跟進】各區區議會擬議交通措施 進度監察