1314 發表於 2020-7-16 14:09

前亞視藝員做九巴車長,掛牌11B

http://news.oncc.site/%e3%80%8c%e4%ba%9e%e8%a6%96%e9%9c%86%e9%8b%92%e3%80%8d%e4%bc%8d%e5%81%89%e6%a8%82%e8%bd%89%e8%a1%8c%e6%8f%b8%e5%b7%b4%e5%a3%ab%e3%80%80%e6%8f%ad%e9%9c%80%e5%b1%8b%e4%bc%81%e4%ba%ba%e6%8e%a5%e6%bf%9f/

估唔到佢已經有四個小朋友,唔怪得知要咩工都要做

k20031103 發表於 2020-7-16 14:13

九巴份糧要養四個好大壓力喎

EX-TL 發表於 2020-7-16 14:28

當年佢同翟鋒(現稱翟威廉, TVB藝員)主持兒童節目《有腦E班》《媽媽不懂的事》《通識小學堂》, 只要當日響屋企就會轉去亞視捧佢地場, 記得公佈亞視熄機後, 兒童節目僅餘新拍集數, 佢仍然主持緊.

之後, 只見過佢出現響明星足球隊活動照或影片, 鮮有再見其幕前工作, 估唔到, 而家落街買餸都可能會遇到佢.:lol

nwfb1001 發表於 2020-7-17 10:07

who?

61233 發表於 2020-7-17 11:05

EX-TL 發表於 2020-7-17 11:16

61233 發表於 2020-7-17 11:05
近一代唔識係好正常,最記得佢係有份拍 我和殭屍有個約會

第三輯有份拍, 當年02年左右亞視炒完班舊人, 入左一批新血, 佢係其中之一.

E500facelift 發表於 2020-7-17 11:23

希望可以拍翻部「11B巴士站站情亅

EX-TL 發表於 2020-7-17 13:30

E500facelift 發表於 2020-7-17 11:23
希望可以拍翻部「11B巴士站站情亅

睇下幾時港台又拍番輯《香港故事—璀璨之後》可以搵佢.

I20091157 發表於 2020-7-26 20:03

nwfb1001 發表於 2020-7-17 10:07
who?

某位姓伍嘅人

258X 發表於 2020-7-27 10:40

頁: [1] 2 3
查看完整版本: 前亞視藝員做九巴車長,掛牌11B