kkyu 發表於 2020-7-17 00:35

新巴有車長確診武漢肺炎

下圖由hkitalk.media小編加上

(轉自車長群組)

出事車長曾駕駛車號
2/7/2020 5675 4091

4/7/2020 4040 4041

5/7/2020 4054 4048

6/7/2020 4050 4073

7/7/2020 4051 4074

8/7/2020 4051 3853

10/7/2020 3818 3821

11/7/2020 4524 4082

13/7/2020 4076 4062

14/7/2020 4072 3828

蒲飛路總站晚上進行消毒

CRH5 發表於 2020-7-17 11:34

VA73@2A 發表於 2020-7-17 11:22
新巴新聞稿證實消息
7月12號休假,13號、14號就揸23曾經駕駛3828,4062,4072,4076
http://www.nwstbus.com.hk ...

新聞稿

HR1377 發表於 2020-7-17 07:37

北角碼頭總站有冇徹底消毒?

louis19910701 發表於 2020-7-17 09:28

HR1377 發表於 2020-7-17 07:37
北角碼頭總站有冇徹底消毒?

問下佢揸過嘅車有冇收車徹底消毒好過;P;P

Jimmy20041023 發表於 2020-7-17 09:33

2/7/2020 佢有揸過116

HR1377 發表於 2020-7-17 09:44

louis19910701 發表於 2020-7-17 09:28
問下佢揸過嘅車有冇收車徹底消毒好過

部份曾駕駛車輛今日仍然有出嚟服務。

ME22 發表於 2020-7-17 10:04

請問以上車輛,在23路線的服務時段?即大約幾多點由北角出發或蒲飛路出發?

HR1377 發表於 2020-7-17 10:41

ME22 發表於 2020-7-17 10:04
請問以上車輛,在23路線的服務時段?即大約幾多點由北角出發或蒲飛路出發? ...

上述車輛日日行走路線不同,肇事車長駕駛後日子不一定行走23。

Check返行蹤紀錄,部份車輛由肇事車長駕駛過後曾經行過南區路線、將軍澳專線、西九龍專線

VA73@2A 發表於 2020-7-17 11:22

新巴新聞稿證實消息
7月12號休假,13號、14號就揸23曾經駕駛3828,4062,4072,4076
http://www.nwstbus.com.hk/tc/uploadedPressRelease/17919_17072020_17072020_chi.pdf

louis19910701 發表於 2020-7-17 11:59

樓主,而家唔叫武漢肺炎架喇,個標題改改佢啦
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 新巴有車長確診武漢肺炎