石頭 發表於 2020-8-16 08:26

【跟風】北角去炮台山是否太多選擇?

:lol:lol:lol

最近咁多類似既Post,等我都學下人開返個咁騎呢既post先!;P;P;P

如題,歡迎離題討論~

反正咁多線經呢兩度,一定好多人想討論呢堆線……咦,咁似某人既唸法既?:Q:Q:Q:P

roquelcm 發表於 2020-8-16 09:42

admin做野啦,d粉人唔ban唔舒服

lsc04d11 發表於 2020-8-16 10:08

你呢個又低質左啲囉…等同問觀塘去牛頭角/中環去金鐘必經既道路 而且一個港鐵站 行路又唔遠嗰隻 完全冇”討論”價值

zacharyho907 發表於 2020-8-16 10:21

東區55萬人口,有眾多暢通八達的巴士線,你覺得沒想要?

石頭 發表於 2020-8-16 12:07

lsc04d11 發表於 2020-8-16 10:08
你呢個又低質左啲囉…等同問觀塘去牛頭角/中環去金鐘必經既道路 而且一個港鐵站 行路又唔遠嗰隻 完全冇 ...

特登架嗎,唔去盡D,就算講到口水都乾埋,

人地都係唔明架!;P;P;P

石頭 發表於 2020-8-16 12:09

zacharyho907 發表於 2020-8-16 10:21
東區55萬人口,有眾多暢通八達的巴士線,你覺得沒想要?

哦,咁102P應該做全日,然後縮短102,條線實在太長啦,
筲箕灣總站上車去旺角既話,行上去搭118好過~

石頭 發表於 2020-8-16 12:10

roquelcm 發表於 2020-8-16 09:42
admin做野啦,d粉人唔ban唔舒服

經呢兩度既線咁多,我仲以為會有好多人回覆添,

因為點講都唔會"離題"丫嘛!:lol:lol:lol

m1210h 發表於 2020-8-16 18:39

點解你唔問香隧口前往灣仔摩利臣山是否太多選擇 中環去金鐘 九龍灣去觀塘 佐敦去油麻地全部都可以開post

qunow 發表於 2020-8-16 19:55

鬼叫東隧啲巴士喺北角落晒橋,紅隧啲巴士過咗砲台山先肯走

mtrA279-262 發表於 2020-8-16 20:10

石頭 發表於 2020-8-16 12:09
哦,咁102P應該做全日,然後縮短102,條線實在太長啦,
筲箕灣總站上車去旺角既話,行上去搭118好過~
...
係快就去隔離港鐵站
而唔係行上山同你等118

仲有你自己都話102P全日, 咁我搭102P唔好?
頁: [1] 2
查看完整版本: 【跟風】北角去炮台山是否太多選擇?