258X 發表於 2020-11-27 18:22

WN4156 發表於 2020-11-27 18:28

仲有98、797,同埋坑口直出,盲反948全日。
如果再嘈落去,應該開290、98之將軍澳區同286c之馬富沙專區。

AVBWU291 發表於 2020-11-27 18:57

頭三個可歸類為一個。
另有康城直出vs康城經坑口直出
荃灣vs青衣
290經新清定觀塘道
12.8米巴士調配

cky 發表於 2020-11-27 20:55

版務建議請去 Z 板,或可私訊壇主處理。

jocosben 發表於 2020-11-27 21:00

論壇都追求流量,呢度只要有關將軍澳巴士既post都爆多回覆,我諗壇方面都應該歡迎吧

kingprowm 發表於 2020-11-28 01:37

仲有 40 vs 42C 都係月經 post

明知 42C 經美孚來成全 40 唔經美孚,和青衣冇直接車經青公必然有反對聲音,但有人樂此不疲地間中返出來講,死都唔接受意見,一意孤行提出

kitarolo 發表於 2020-11-28 07:18

原帖並非討論上列常見主題
但回覆中有人騎劫就較難阻止

血肉長城 發表於 2020-12-3 23:29

cky 發表於 2020-11-27 20:55
版務建議請去 Z 板,或可私訊壇主處理。

都唔知佢以為自己係邊個

鍾意嘅咪繼續放大啲字加 emoji 蓋過其他人留言囉

kwn1029 發表於 2020-12-4 10:13

你要清靜咪見到呢類 post 唔好入去, 覺得 D 人一意孤行意見不合咪唔好理佢, 由佢地自己繼續打飛機囉, 上少幾日 italk 仲更加清靜, 咩都唔駛煩. 入得黎預左係有討論、個人意見同互寸, 頂唔順咪自己放鬆下減下壓, 唔好起度講 D 不切實際既理想出黎

PF2802 發表於 2020-12-4 10:35

kwn1029 發表於 2020-12-4 10:13
你要清靜咪見到呢類 post 唔好入去, 覺得 D 人一意孤行意見不合咪唔好理佢, 由佢地自己繼續打飛機囉, 上少 ...
其他樓主開少啲post都有幫助
因為我見到佢啲post我都覺得會影響其餘版友的閱讀體驗

送張圖比樓主添
頁: [1]
查看完整版本: B2版 主要議題整合辯論