ac 發表於 2006-7-27 20:38

澳門九州旅遊現代

澳門九州旅遊現代

ac 發表於 2006-7-27 20:40

多按了,不多意思

jorg 發表於 2006-8-2 09:32

真係難得一見既澳門左軑車:lol

Gavin 發表於 2006-8-2 21:22

跟下:)

wesley 發表於 2006-8-2 22:55

原帖由 jorg 於 2006-8-2 09:32 發表
真係難得一見既澳門左軑車:lol
睇下點睇啦, 歧關大部份車都有澳門牌, 但大部份都係左呔車喎, 問題係佢地去過澳門未都未知

AD264 發表於 2006-8-3 00:28

原帖由 wesley 於 2006-8-2 22:55 發表

睇下點睇啦, 歧關大部份車都有澳門牌, 但大部份都係左呔車喎, 問題係佢地去過澳門未都未知
有人話岐關 Tourismo Benz 有時會響乙水仔出沒 ...

同埋岐關有 Hino Liesse (Coaster 款) 係右方向駕駛, 不過果 d 車唔知行咩線多.

cx838 發表於 2006-8-3 09:28

其實係因為太大架車,都入唔到澳門,以前有
橫琴口岸時,仲會過關的。都係因為咁,中旅
的西雞都唔會入澳門的。

ac 發表於 2006-8-3 11:55

原帖由 cx838 於 2006-8-3 09:28 發表
其實係因為太大架車,都入唔到澳門,以前有
橫琴口岸時,仲會過關的。都係因為咁,中旅
的西雞都唔會入澳門的。

以小弟所知,如果單單是國內城市至澳門,好多時都不會入澳門,但是機場線就好多時會入,路線是由關閘入境,
之後行黑沙灣海直去,上友誼大橋,再經北安去澳門機場,沿途路面較寬,且車程亦有一段距離,而且人地是坐飛機的,通常都會入。

AD264 發表於 2006-8-3 12:31

原帖由 ac 於 2006-8-3 11:55 發表

以小弟所知,如果單單是國內城市至澳門,好多時都不會入澳門,但是機場線就好多時會入,路線是由關閘入境,
之後行黑沙灣海直去,上友誼大橋,再經北安去澳門機場,沿途路面較寬,且車程亦有一段距離,而且人 ...
澳門通寶同港中旅有澳門機場線, 分別派右方向西雞同埋現代

guia 發表於 2006-8-3 21:22

原帖由 AD264 於 2006-8-3 00:28 發表

有人話岐關 Tourismo Benz 有時會響乙水仔出沒 ...

同埋岐關有 Hino Liesse (Coaster 款) 係右方向駕駛, 不過果 d 車唔知行咩線多.

我見過岐關 Tourismo Benz 駛入新世紀酒店~
頁: [1] 2
查看完整版本: 澳門九州旅遊現代