ATR83 發表於 2006-9-7 09:43

原帖由 sa 於 2006-9-7 02:21 發表

可以, 但該年考的CE不會計在當年的JUPAS內
若果係咁,我下年唔re-take啦,考完都無用:L

SSBT 發表於 2006-9-8 20:22

原帖由 ATR83 於 2006-9-7 09:43 發表

但係如果小弟係報 2008 年既 AL,
咁我考 2007 年既 CE Eng 計唔計?

chrisappear 發表於 2006-9-8 23:04

原帖由 SSBT 於 2006-9-8 20:22 發表
但係如果小弟係報 2008 年既 AL,
咁我考 2007 年既 CE Eng 計唔計?
報JUPAS會計埋,無須擔心.

ATR83 發表於 2006-9-8 23:48

原帖由 chrisappear 於 2006-9-8 23:04 發表

報JUPAS會計埋,無須擔心.
咁佢係未只會計07 CE英文成績,而05同06係唔會睇的?

117 發表於 2006-9-9 00:59

原帖由 ATR83 於 2006-9-7 09:43 發表

那我唔明白... BASED ON 您的簽名檔
請問您是08年考AL (即現時F6) 還是來年07年考AL (即現時F7) 呢?
若果是下年 (08年) 考AL, 那麼今年報考 07年既 CE都仲可以COUNT IN JUPAS架woh!
但當然, 若果您是今年 (07年) 考AL, 則已經沒有必要考CE啦~ =]

對於某些指定University, 以下各取其一
- 三張cert將會而COMBINED CERT黎睇最高成績
- 只限頭兩張SITTING COMBINED
- 頭兩張SITTING COMBINED, 其中一張為七科以上既SITTING

ATR83 發表於 2006-9-9 09:57

原帖由 117 於 2006-9-9 00:59 發表

那我唔明白... BASED ON 您的簽名檔
請問您是08年考AL (即現時F6) 還是來年07年考AL (即現時F7) 呢?
若果是下年 (08年) 考AL, 那麼今年報考 07年既 CE都仲可以COUNT IN JUPAS架woh!
但當然, 若果您是今年 (0 ...
我是08年才考AL的:)

頁: 1 [2]
查看完整版本: 我應否重考07會考英文