053h4 發表於 2021-6-10 23:22

99MAN 發表於 2021-6-10 23:23

見到南區堆極品路線就知啦。

s20131417 發表於 2021-6-10 23:27

始終都係嗰句:
0生幾時先肯交出貼文權?
(樓主最近先話城新服務差,要人哋間公司「即時停駛交牌」—from「究竟屎水點先肯交牌?」)

053h4 發表於 2021-6-10 23:31

HR1377 發表於 2021-6-10 23:35

我頭先我見見屎水Facebook, 似乎踩多過讚,所以產生呢個疑問。
如果你想踩可以去FB慢慢踩,毋須在這裡隔幾日開題旨相近而毫無討論價值帖子。:@

請問版務人員幾時才肯執行版務?

Gary_B 發表於 2021-6-10 23:37

樓主既 每日一交

psypericarp 發表於 2021-6-10 23:39

樓主好可憐,應該精神有點問題,又有少少妄想症,我只能願主祝福你

s20131417 發表於 2021-6-10 23:40

不過話時話,九公司雖然有FB page/IG,但係入面留言十個九個都係投訴
以下為幾個例子

[*]有網民投訴296M於「寶林巴士總站」未有停車予站頭候車乘客上車,仲要舉手勢示意「不停站」(評論來源)
[*]有網民發現46X上繁班次無理減至18 min班(正常為8-10 min班),且車長有懷疑「碌車」現象;與此同時,有網民發現268C/269C(往朗屏站/天水圍市中心方向)車長通常於「豐力樓」分站直接飛站處理,做法備受批評,有人更指九巴收車、削減字軌情況為常見(評論來源)

053h4 發表於 2021-6-10 23:40

s20131417 發表於 2021-6-10 23:48

我頭先我見見屎水Facebook, 似乎踩多過讚,所以產生呢個疑問。
你咁有興趣睇城新嘅,倒不如睇吓九巴呢個「投訴陣」先再講啦⋯(來源:https://www.facebook.com/kmbhongkong/photos/a.443884625669646/4135695296488542/?__cft__=AZW55pC9AHTGeqKOYi4QEfJT2Jd--BYpTk-OC0KJMJ6N9qONEV45iny1UYq4_tC9YfFexIsBKfNKkiothnFEVD1eFEk_tV9O1JW9NrStlyS0FyRBKDK1EMXKVkMjaOzrjceGnYVN2l4EwmFrSOZz7ve3&__tn__=EH-R)

[*]報站系統(BM-2013-KMB)有問題
[*]車廂空調唔夠凍
[*]座位唔夠舒適
[*]車長無理候車乘客,強行「飛站」,更用手勢示意「不停站」
[*]車長態度惡劣
[*]巴士車廂內禁煙,但發現車廂內有煙蒂
[*]APP 1933預計到站時間失準
[*]並非所有用車均配備酒精搓手液
等等,無法盡列

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 屎水最近係唔係口碑變差?