Lelouch 發表於 2021-6-21 19:24

E36行青馬、汀九、屯公返元朗?

1822係國泰城上左部E36,車牌VU3954
個司機行左青馬、汀九,唔行欖隧不特止,仲行左落去屯公
咁搞法洗唔洗個幾鐘先返到元朗?
龍運CS又打唔通,搞咩事?

樂仔〞 發表於 2021-6-21 19:39

皇珠路擠塞改路

Lelouch 發表於 2021-6-21 19:46

皇珠路塞咪行青田囉,點解要行返青馬同屯公?咁樣咪仲兜過E34B?

thorchan 發表於 2021-6-21 20:11

Lelouch 發表於 2021-6-21 19:46
皇珠路塞咪行青田囉,點解要行返青馬同屯公?咁樣咪仲兜過E34B?

傳話係大馬路沿線的站位問題。

m_rd08 發表於 2021-6-21 20:15

thorchan 發表於 2021-6-21 20:11
傳話係大馬路沿線的站位問題。
咁行元朗公路西行落朗天路咪得囉
雖然行青田都得

AtrHenu 發表於 2021-6-21 20:23

m_rd08 發表於 2021-6-21 20:15
咁行元朗公路西行落朗天路咪得囉
雖然行青田都得

噤行凹頭D人點處理?(唔通叫人再俾多幾蚊轉68E)
btw,既然今晚E367,A367因塞車問題而轉行大欖或屯公走,真心它寧願開返E34兩繁來回特班但按N30P走線行兼順手解決埋元朗,天水圍無車轉R8去廸廸尼問題.:lol

珀島魚蛋 發表於 2021-6-21 20:31

BiL2Y 發表於 2021-6-21 20:38

我見到你架E36行北大嶼山公路無上順朗路,仲以為自己眼花睇錯😨😨

alcc172517 發表於 2021-6-21 21:06

頭先上架e37 係前段跟E33行法,龍門路,青雲路,嗚琴路,青田路返回原線,時間上還可以 1910因航城上車,1955到聚星樓

dandanlam 發表於 2021-6-21 21:55

alcc172517 發表於 2021-6-21 21:06
頭先上架e37 係前段跟E33行法,龍門路,青雲路,嗚琴路,青田路返回原線,時間上還可以 1910因航城上車,1955到 ...

我上左架E37無右轉青田路行左青麟路.............................:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
頁: [1] 2
查看完整版本: E36行青馬、汀九、屯公返元朗?