CRH5 發表於 2021-7-1 12:35

新巴城巴 7-8 月 Alipay 易乘碼優惠

新巴城巴 7-8 月 Alipay 易乘碼優惠:
- 透過 AlipayHK 流動手機應用程式掃描新巴及城巴設施(包括車廂內的動態巴士站顯示屏、巴士站候車亭的實時到站電子顯示屏、及個別巴士站站柱的相關優惠宣傳品)上得二維碼,可獲取港幣 $2 及港幣 $1 的「勁賞掃」電子禮券各一張
- AlipayHK 新用戶更可以獲得價值港幣 $50 的電子禮券迎新獎賞,包括 $4 禮券 5 張及 $3 禮券 10 張
AlipayHK 用戶使用「易乘碼」乘搭新巴及城巴旗下專營巴士路線,可自動消耗禮券以扣減車資。優惠可配合政府的電子消費券同時使用。

Ref: https://www.bravobus.com.hk/tc/uploadedPressRelease/18516_01072021_ap_chi.pdf?fbclid=IwAR20n5JmKdXTd3R6N_beq1a02QXm3if4J3LSBm5lAc9_8oxZGl-gPRX-kvQ

Quanta 發表於 2021-7-1 15:00

得咁少錢 除咗搭啲6蚊以下嘅線 連政府交通費補貼都比唔上

Snoopy@FB8617 發表於 2021-7-1 15:11

雲閃都半價啦
支支好cheap囉

B.B.B. 發表於 2021-7-1 15:24

咁小恩小惠唔想做交返個牌出黎啦

lsc04d11 發表於 2021-7-1 16:59

冇比較冇傷害 不過一個月先得一張2蚊同一張1蚊就。。。 張券又只限城新 而唔係所有易乘碼”商戶”? (即小巴,港鐵,龍運?)個迎新仲勁 要搭咁多次。。。

ricky 發表於 2021-7-1 18:12

有無QR Code?直接在呢度掃完先搭車仲好啦
頁: [1]
查看完整版本: 新巴城巴 7-8 月 Alipay 易乘碼優惠