ATSE40 發表於 2021-7-13 18:49

購買九巴月票可獲送天際100門票

於七至八月購買九巴門票並於指定日期登記成為 The Points by SHKP 會員可獲贈兩張天際100電子門票,可於指定日期內的星期一至五入場。

ref.:http://www.kmb.hk/tc/news/press/archives/news202107133867.html

下圖由 hkitalk.media 加上

itkenchau 發表於 2021-7-20 19:22

入完電話點都係話非THE POINT會員

kks 發表於 2021-7-20 19:54

我都係入完電話點都係話非THE POINT會員,昨日打左比九巴cs, 但個問題仍未修正

ATENU135 發表於 2021-7-20 22:03

上面兩位做咗新鴻基the point會員同埋登記九巴龍運Fun分賞未?如果做晒嘅話咁就應該係System問題

itkenchau 發表於 2021-7-20 22:18

上面兩位做咗新鴻基the point會員同埋登記九巴龍運Fun分賞未?如果做晒嘅話咁就應該係System問題
...

係THE POINT會員兼九巴龍運Fun分賞

lsc04d11 發表於 2021-7-21 07:36

我係the point老會員拎張qr code個過程快到我都質疑佢有冇check我申報個the point電話號碼係咪會員嫁。。。。?(真係比平時九巴打卡還要快!)

kks 發表於 2021-7-21 10:55

...

前日搵完CS, 今日再試OK了,估計係因為我係上星期先加入做the point會員 (都係因為呢次活動我先登記做會員),但九巴同SHK 未sync近日新加入既會員資料,所以先出現問題
頁: [1]
查看完整版本: 購買九巴月票可獲送天際100門票